Cum a trecut Sanda Ladoși peste perioada în care soțul a fost închis

6-7-vedete-3-col-sanda-ladosi-si-sotul.jpg

Solista a suferit enorm în perioada în care soţul ei a fost închis

Sanda Ladoşi (46 de ani) şi soţul ei, Ştefan Tache (62 de ani), au trecut prin clipe de coşmar în toamna lui 2013, când omul de afaceri a fost reţinut şi închis aproape trei luni, sub acuzaţia de evaziune fiscală de patru milioane de euro.

În tot acest timp, copiii lor, Ioana (7 ani) şi Bogdan (9 ani), nu au ştiut nimic de tatăl lor. Şi asta graţie unei strategii adoptate de cântăreaţă: “Copiii au întrebat de tatăl lor, dar am reuşit să îi feresc de detaliile neplăcute. Normal că era ciudat că nu venea acasă, dar le luam gândul de la treaba asta, făcând diverse activităţi care să îi ţină ocupaţi”, a declarat Sanda Ladoşi, în exclusivitate pentru Click!

Toată această experienţă nefericită, spune solista, le-a sudat şi mai mult relaţia de 13 ani. De altfel, solista ne-a mărturisit că este o mamă foarte dedicată copiilor, motiv pentru care a lăsat cariera ei pe plan secund. „Am lăsat-o mai moale cu muzica şi concertele. Cu doi copii, clar nu este timp să le faci bine pe amândouă”.

Şi, dacă de cariera muzicală nu se mai poate ocupa ca înainte, Sanda Ladoşi încearcă să se facă remarcată într-un nou domeniu. Cel jurnalistic. De curând, cântăreaţa şi-a făcut debutul jurnalistic la revista online pentru doamne, femeide10.ro, lansată recent de Marina Almăşan.

Loading...

Citește și