Cum a trecut Adelina Pestriţu peste divorţul părinţilor săi: «O ruptură creează suferinţă»

adelina_pestritu_tata.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestritu, condusă la altar de tatăl ei
foto: Mihai Ionescu

Adelina Pestriţiu susţine instituţia familiei şi a căsătoriei, deşi în adolescenţă a trecut printr-un episod dureros. Părinţii eu au divorţat când ea avea 14 ani. Bruneta, care are sute de mii de următori pe Instagram, nu a fost nici ea ocolită de un mariaj destrămat, cel cu Liviu Vârciu, din 2010, dar iată că la 9 ani distanţă este fericită şi măritată cu Virgil Şteblea.

Adelina Pestriţu nu a avut noroc din prima, în căsnicie. Bruneta a fost căsătorită pentru scurt timp cu Liviu Vârciu, dar cei doi au divorţat în 2010. Deşi atunci a suferit mult, iată că bruneta după 9 ani a făcut din nou pasul cel mare alături de tatăl fetiţei ei, Virgil Şteblea. Invitată la emisiunea "E Ok! Să fii vedetă?", prezentată de Dana Săvuică, Adelina Pestriţu a povestit cum a trecut peste despărţitea părinţilor săi. Pe atunci, Adelina era doar o adolescentă de 14 ani care a simţit prin toţi porii ruptura.  

mama_adelina.jpg

mama adelina pestritu
Ionela Pestriţu, mama Adelinei
Foto: arhivă personală

"Sincer nu prea îmi place mie să vorbesc public despre situaţia părinţilor mei. Fiecare om în viaţa lui are episoade în care plânge, poate chiar intră în depresie. O ruptură creează anumite suferinţe. Şi eu am avut episoadele mele. A trebuit să mă ridic, să mă scutur... Important este că părinţii mei au stat întotdeauna lângă mine şi lângă fratele meu şi ne-au susţinut, ne-au pus pe un drum. Din păcate, dacă ne uităm în jurul nostru 70 la sută dintre familii ajung la divorţ", a spus Adelina Pestriţu. 

Adelina Pestriţu, condusă la altar de tatăl ei

Adelina Pestrițu s-a căsătorit în această vară, ziua de 20 iulie fiind de acum înainte una specială pesntru ea. Bruneta a fost condusă la altar de tatăl ei. Deşi părinţii ei nu mai formează un cuplu, părinţii ai nu au lipsit de la nunta cu fast la care Adelina a invitat 300 de invitaţi. 

14-vedete-03-adelina.jpg

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au avut tort cu 5 etaje

Adelina Pestrițu a ales să poarte în ziua cea mare mai multe rochii de mireasă. Una la ceremonia religioasă de la biserică, iar cea de-a doua ţinută a fost îmbrăcată de vedetă,seara, la petrecere. Pe cele două rochii de mireasă, Adelina Pestrițu ar fi plătit 40.000 de euro, ţinutele fiind comandate din Barcelona. Cele două rochii de mireasă au venit în România înainte cu câteva zile înainte de nuntă, făcând un ocol prin Albania din cauza firmei de curierat care le-a rătăcit.  

 

Citeşte şi:

 

Uite cum îşi face Adelina Pestriţu proviziile pentru dieta cu care vrea să slăbească până la nuntă

Adelina Pestriţu, mărturisiri despre câştigurile fabuloase din Instagram: «Poţi să duci o viaţă liniştită»

 

Loading...

Citește și

  • Ieri a fost o zi mare şi plină de emoţii pentru Adelina Pestriţu. Îmbrăcată într-o superbă rochie albă de mireasă, strălucind de fericire, a păşit în faţa altarului la braţul soţului ei, Virgil Şteblea. Cununia religioasă a venit la 17 zile de când cei doi şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă.

  • Momentul în care Adelina Pestrițu va spune «DA» în fața lui Virgil Șteblea și a lui Dumnezeu se apropie cu pași repezi , iar vedeta deja și-a invitat prietenii la nuntă. Emoţiile Adelinei Pestriţu cresc pe măsură ce se apropie data de 20 iulie, atunci când fosta prezentatoare tv se căsătoreşte religios cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei. Adelina este în focul pregătirilor şi s-a gândit în amănunt la tot, ajutată de o armată de specialişti. Şi-a comandat de la Barcelona cele două rochii, iar Zenaidei Maria i-a achiziţionat ţinuta pentru această zi specială din America.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1