Cum "ţine" doliu cumnata lui Ilie Năstase. Tatăl vedetei a murit

cristina.jpg

cristina szeifert sora brigitte sfat doliu sedinta foto revista olanda
Cristina Szeifert este fotomodel în străinătate
foto: arhiva personală

Viaţa merge mai departe pentru Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Sfăt. Deşi, tatăl vedetei s-a stins din viaţă în urmă cu o săptămână, una dintre fiicele lui a revenit în activitate mai repede decât s-ar fi aşteptat rudele ei. Cristina este fotomodel în străinătate şi se pare că nici măcar decesul pe care l-a avut în familie nu o poate opri să-şi onoreze contractele.

Familia soţiei lui Ilie Năstase este în doliu după moartea fulgerătoare a comandorului de aviaţie în rezervă Emeric Ioan Szeifert. Socrul tenismenului s-a stins marţi (24 noiembrie) din viaţă în urma unui infarct miocardic. Distrusă de durere, Brigitte Sfăt a plecat la scurt timp de la aflarea veştii la Timişoara, oraşul unde părintele ei locuia.

poza_cu_surori.jpg

surori brigitte sfat cristina gabriela cumnati
Brigitte Sfăt s-a fotografiat cu surorile ei, Gabriela (dreapta) şi Cristina (stânga) la cununia civilă
foto: arhiva personală

Bărbatul avea 64 de ani, iar decesul lui a fost un şoc pentru apropiaţi. Toate cele trei fiice ale comandorului, Brigitte, Cristina şi Gabriela, au fost şi ele distruse la aflarea veştii că părintele lor a murit. Cristina Szeifert, blonda care şi-a clădit o carieră de fotomodel în străinătate, este şi cea care încearcă să uite acest episod revenind la activităţile ei zilnice.

cristina_spuma.jpg

cristina szeifert sora brigitte sfat doliu sedinta foto revista olanda
Cristina se relaxează înainte de o şedinţă foto într-o cadă plină cu spumă
foto: arhiva personală

Fotomodelul a publicat pe contul de socializare o imagine în care se află la Amsterdam, într-o cadă plină cu spumă, pregătindu-se de o nouă şedinţă foto. Tânăra le-a mărturisit prietenilor că urmează să fie protagonista unui pictorial într-o revistă olandeză. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1