Cum susține Andreea Esca relația fiicei sale cu protejatul lui Alex Velea

andreea_esca_alexia.jpg

andreea esca alexia
Andreea Esca și Alexia sunt foarte bune prietene
Foto: arhivă personală

Andreea Esca (44 de ani) se dovedește a fi mama pe care și-ar dori-o orice fată. Chiar dacă de abia a împlinit 16 ani, Alexia, fiica celebrei știriste, are deja un iubit cunoscut în showbiz. Mario Fresh este puștiul de 17 ani care i-a furat inima adolescentei. Părinții ei sunt foarte deschiși și o susțin pe aceasta în relația sa.

Dovada supremă a venit chiar de la simbolul PRO TV. Andreea Esca a fost foarte receptivă la lansarea celei mai recente piese a lui Mario, protejatul lui Alex Velea. Marți, 30 august, iubitul Alexiei a scos "Cum îmi place", o piesă care ar putea fi dedicată chiar celei cu care are o relație, având în vedere că versurile spun: "Și mă trec fiorii, mă trec fiorii/ Simt iubirea în toți porii, porii/ Iar ne prind zorii, zorii, zorii/ Când povestesc cât te iubesc/ M-am îndrăgostit de ea atât de rău/ O văd doar pe ea în jurul meu ". La doar câteva ore de când melodia a apărut pe YouTube, Andreea Esca a distribuit cântecul și a scris: "Ce avem aici? Ceva fresh?". Știrista i-a făcut puțină publicitate și pe contul ei de Instagram, semn că puștiul i-a intrat la inimă.

alexia_1.jpg

mario fresh alexia
Mario Fresh i-a intrat la inimă Andreei Esca
Foto: arhivă personală

 

 

Știrista a fost complicele iubitului Alexiei

Mai mult, Andreea Esca a fost și complice pentru o surpriză pe care Mario și o prietenă de-ale Alexiei au pregătit-o pentru sărbătorita din 31 august. Cum adolescenta a împlinit 16 ani, cântărețul a ținut să fie unul dintre primii care i-au spus la mulți ani. A venit "înarmat" cu un buchet de flori și un cadou, la care "a asortat" și un sărut. Vedeta tv a fost pe fază și a filmat momentul surpriză.

alexia_mario.jpg

alexia mario
Mario a venit să-și surprindă iubita
Foto: captură video

 

 

 

Loading...

Citește și

  • alexia eram mario fresh

    Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, a avut parte de o vară plină. S-a distrat din plin pe Litoral, dar și prin Capitală, căci a avut trei luni la dispoziție, cât ține vacanța de vară, să se bucure de libertatea de dinaintea începerii unui nou an școlar. Adolescenta are și un iubit, cu care a petrecut cât de mult timp a putut, dar și programul acestuia este extrem de încărcat. Nu de alta, dar tânărul este un star în devenire.

  • andreea esca goala

    Andreea Esca este cunoscută drept una dintre vedetele care nu s-a dezbrăcat niciodată în pictoriale sexy: puţini ţin minte că vedeta a renunţat la haine în urmă cu zece ani, pe când era gravidă cu fiul ei, Aris.

  • Andreea Esca se bucură din plin de weekendul însorit şi a ieşit la o tersară cu familia ei. Pentru a marca momentul, prezentatoarea Ştirilor Pro TV a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu părinţii săi şi fiica ei, Alexia.

  • Andreea Esca are de ce să se mândrească cu fiica ei. Alexia nu este doar foarte frumoasă şi deşteaptă, dar e şi un copil bun şi se gândeşte la persoanele care au nevoie de ajutor. Adolescenta de 15 ani a acceptat să se tundă pentru un proiect dedicat femeilor care suferă de cancer.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1