Cum a surprins-o micuța Georgia pe Simona Gherghe: "Treci la alergat, până aici ți-a fost"

13876421_10209995479032935_6564055639682360451_n.jpg

foto
Simona și Răzvan au devenit părinți în luna mai
Foto:Arhivă personală

Simona Gherghe se bucură din plin de rolul de mamă și este mai fericită ca oricând. Vedeta împărtășește momentele pe care le trăiește alături de micuța Georgia cu prietenii săi virtuali și este mirată de faptul că aceasta crește atât de repede. Vineri, 5 ianuarie, Simona a surpsins-o pe Georgia într-o ipostază tare simpatică așa că nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul.

Simnoa a surprins-o pe fiica sa , Ana Georgia, în picioare lângă jucării. Nu va mai trece mult timp și fetița va începe să facă primii pași, iar Simona realizează că abia atunci va începe perioada dificilă, căci va trebui să alerge prin casă după Georgia. Până când va veni acea vreme, fetița Simonei și a lui Răzvan Săndulescu se mulțumește să se ridice în picioare și să se sprijine de diverse piese de mobilier.

26168635_10214755759156963_4352485184249018683_n.jpg

FOTO
Micuța Georgia s-a ridicat pentru prima dată în picioare
Foto:Arhivă personală

Este de înțeles mândria pe care a simțit-o Simona atunci când a văzut-o pe Ana Georgia stând pentru prima dată în picioare și jucându-se cu prietenii de pluș. Alături de fotografia asorabilă, prezentatoarea TV a scris o constatare cât se poate de adevărată: "se schimbă perspectiva". Prietenii virtuali i-au confirmat spusele și i-au spus să se pregătească să mute lucrurile cât mai sus pentru ca cea mică să nu le dărâme atunci când va începe să meargă. "E precoce rău", "Gata odihna, ai pus-o!", "Treci la alergat și la ascuns lucruri până spre tavan. Simona, până aici ți-a fost", au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Simona Gherghe se va întoarce în platoul "Acces Direct" luni, 8 ianuarie, după o pauză îndelungată în care a supravegheat pașii fiicei sale și s-a bucurat de noul membru al familiei. La scurt timp după ce Georgia a venit pe lume, prezentatoarea a scris un text cu adevărat emoționant.  

"E în strângerea asta de mâna o lume întreagă. Noua noastră lume. Ana ne-a luat prin surprindere din prima ei zi de viaţă. Şi, cumva, parcă am renăscut şi eu. E mică, gingaşă, delicată, şi, vorba cântecului, frumoasă că o floare de zăpadă. Nu există fericire mai mare şi vom avea grijă să ştie în fiecare clipă cât e de iubită. Ana Georgia, cireşica noastră de mai, bine ai venit! Îţi mulţumim că ne-ai ales", a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Facebook 

 

Loading...

Citește și

  • simona gherghe

    Simona Gherghe este o mămică extrem de grijulie și protectoare, dar mărturisește că se sperie foarte repede de cel mai mic simptom de răceală al micuței. Prezentatoarea și soțul său vor petrece primele sărbători de iarnă cu fetița lor, Ana, dar se gândește deja cu doar la momentul când va trebui să o lase acasă pentru a se întoarce la muncă.

  • simona gherghe sarcina 9 luni fetita

    S-a retras deja de două luni de la emisiunea "Acces Direct" şi nu se grăbeşte să revină prea curând. Simona Gherghe a născut marţi o fetiţă la o maternitate privată din Capitală. Evenimentul a luat-o prin surpindere căci vedeta nu era programată la operaţia de cezariană atât de devreme. Totul a decurs fără probleme, dar în următoarele luni prezentatoarea va sta departe de televiziune şi se va ocupa de micuţa Ana Georgia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1