Cum a slăbit What's Up 25 de kilograme: «Nu mai puteam nici să merg»

What's Up a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că a încercat să facă sală alături de Dorian Popa, însă nu a reşistat. Artistul însă a găsit modalitatea de a scăpa de 25 de kilograme, fără a face efort.

Acesta a mărturisit că, atunci când era copil, mama artistului îi oferea multă mâncare, fapt care l-a făcut să se îngraşe mai mult decât ar fi fost normal.

"Am slăbit 25 de kg într-un an jumătate. Nu mai puteam nici să merg. Nu, nu fac sală. Am încercat să fac sală cu Dorian Popa, dar m-a leşinat. Nu mi-a ieşit. După 2 luni am spus să încerc din mâncare şi am slăbit din mâncare. Nu vreau să ajung cât Dorian Popa, îmi ajunge şi un Timberlake. Aş mânca multă shaorma. Când eram mic, mama mea m-a făcut să fiu cât o bilă. (...) La nunta mea nu am vărsat nicio lacrimă, întrucât eram mult prea panicat. Mi-am schimbat numele de scenă. Vreau să fiu patriot şi să îmi scriu numele altfel", a spus What's Up în cadrul emisiunii "Răi Da' Buni". 

Artistul este cunoscut pentru colaborările cu artişti consacraţi din România, piesa "K la Meteo" interpretată alături de Andra a fost un real succes, fiind pe buzele multor tineri.

loading...
Loading...

Citește și

  • whatsup simina

    What's Up (28 de ani) și Simina Costea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu anul trecut, după o relație de iubire de șase ani. Pentru că evenimentul a fost unul mult așteptat, cei doi au organizat o petrecere cu 400 de invitați care a durat până dimineața.

  • marius ivancea sotie simina

    Este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos în ultimul an. Marius Ivancea, cunoscut sub numele de scenă What's Up", a reuşit ceea ce unii credeau că este imposibil. Artistul a dat jos într-un an peste 25 de kilograme, fără să facă sport, ci doar cu mai multă disciplină alimentară. Cântăreţul a povestit că nu a mai mâncat noaptea târziu, a renunţat la fast-food şi şi-a temperat senzaţia de foame cu mere.