Cum a slăbit Silvia Ioniţă 10 kg: «Sunt oameni care-mi spun că am exagerat, că sunt prea slabă». Pozele sunt uimitoare

silvia-ionita.jpg

Silvia Ioniță

“Sunt oameni care-mi spun că am exagerat, că sunt prea slabă, ba chiar urâtă aşa”, spune Silvia Ioniţă (48 de ani), prezentatoarea Ştirilor Kanal D, care afişează de ceva timp un nou look.

Este mai slabă cu 10 kilograme şi se mândreşte cu acest lucru pentru că a avut ambiţia necesară să facă această schimbare majoră în viaţa ei. 
Secretul siluetei sale de vis a fost dezvăluit în exclusivitate pentru Click!. 

silvia_ijjonita-sus_copy.jpg

Silvia Ioniță, 55 de kilograme

„Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta. Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea."

98b63689-728hh1-450b-9974-4231f313407e_copy.jpg

Înainte avea 65 de kilograme

"Iar în alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional! N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea - ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi”, ne-a dezvăluit vedeta tv. 

Citește și:

VIDEO Nico: «Dieta Dukan m-a băgat în spital, slăbeam un kg pe zi». Ce a învățat după această greșeală

Dieta drastică pentru care Alina Pușcaș a fost «linșată» pe Internet.«Cum poți să promovezi așa aberații?»

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1