Cum a slăbit Patrizia Paglieri 5 kilograme mâncând pizza şi spaghete

patrizia.jpg

Patrizia Paglieri, MasterChef, premiera, Octav, Sala Palatului, tinuta sexy, minijup, all black
Patrizia Paglieri combină dieta cu exerciţiile fizice
foto: arhiva personală

Toată ziua stă în bucătărie, aşa că este aproape imposibil să nu se atingă de preparatele care îi ies din mâini. Chef Patrizia Paglieri, fosta jurată de la "Masterchef", găteşte pentru propriului ei restaurant şi a dus de când se ştie o luptă continuă cu greutatea. De vină sunt tocmai ispitele culinare, cărora bruneta nu le poate face faţă, dar încearcă să slăbească prin alte metode.

Chef Patrizia Paglieri are o siluetă de invidiat şi puţin o cred că a ţinut dietă toată viaţa. Pentru ultima ei escapadă culinară în care s-a răsfăţat cu pizza, bruneta a fugit de urgenţă la sala de fitness. Recent, ea a fost prezentă la o lansare de produse de slăbit ale unui celebru nutriţionist italian, Gianluca Mech, de unde tragem concluzia că bruneta a fost interesată să le încerce. Surse din anturajul ei au povestit că Patrizia Paglieri a reuşit să dea jos cinci kilograme cu câteva extracte din plante care au ajutat-o şi la detoxifierea organismului.  

patrizia_nutritionist.jpg

patrizia paglieri nutritionist italian
Patrizia Paglieri a încercat produsele nutriţionistului Gianluca Mech
foto: arhiva personală
  

Bruneta continuă să mănânce cumpătat, fără grăsimi, alcool şi pâine în cantităţi mici, iar atunci când consumă paste, are grijă ca sosul lor să nu conţină prea multe calorii.  Când ştie că face escapade culinare, Patrizia Paglieri dă fuga şi la sala de fitness. La micul dejun Patrizia obişnuieşte să mănânce un iaurt, o cafea şi un fresh de portocale, iar pe parcursul zilei mai consumă grătar cu salată sau peşte cu garnitură, ultima ei masă fiind la ora 18.00.

Loading...

Citește și

 • patrizia paglieri masterchef carte pe tocuri in bucatarie

  Toată lumea s-a întrebat cum a ajuns o italiancă în juriul Masterchef, emisiunea culinară de la Pro TV! Bruneta, care a fost asemănată cu Liza Minnelli datorită coafurii, a trecut prin adevărate probe de foc şi nu a dat teste în bucătărie! Mai marii trustului au avut probleme în ceea ce priveşte comunicarea în limba română pe care italiancă o cam stâlcea. Nici acum deşi Patrizia Paglieri este de 23 de ani în România nu vorbeşte prea bine.

 • patrizia paglieri fiu mama

  Fosta jurată de la Masterchef are o poveste de viaţă care bate filmul! Patrizia Paglieri a mărturisit cum a luat decizia de a avea un copil şi cum bărbatul care ar fi trebuit să o ajute să-l crească nu s-a mai interesat niciodată de fiul lor. Bruneta este invitata Oanei Turcu, sâmbătă, la Antena Stars, şi îi va face prezentatoarei tv mărturisiri surpinzătoare.

 • ferma vedetelor

  La Pro TV, pregătirile sunt în toi pentru un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”. Deocamdată totul este învăluit în mister, dar reporterii Click! a a flat că o fostă jurată de la MasterChef are șanse mari să se regăsească printre concurenți.

 • patrizia paglieri francesco

  Este din 1993 în România şi de atunci găteşte mâncare adorată de clienţii care i-au trecut pragul. Patrizia Paglieri a avut un restaurant la Buftea şi aşa a ajuns şi la MasterChef. Însă publicul îi cunoaşte mai puţin viaţa personală.