Cum a slăbit Florentina Opriş după ce a mâncat numai bunătăţi la all inclusive

15-4.-2col-.jpg

A avut la discreţie numai bunătăţi

De obicei, în vacanţele la all inclusive ne bucurăm de răsfăţ din toate punctele de vedere. Cine mai stă cu grija dietelor şi restricţiilor, când suntem înconjuraţi numai de preparate noi, apetisante?! Astfel, nu e de mirare că ne întoarcem acasă fericiţi, dar cu câteva kilograme în plus. Florentina Opriş a reuşit imposibilul. S-a răsfăţat o săptămână într-un resort de lux, cu mâncare incredibil de bună, a venit acasă cu 2 kg mai puţin. Secretul ei: înotul.

„La recomandarea unei prietene, am fost în Creta special ca să stăm la Daios Cove Luxury Resort, un resort exclusivist, de cinci stele. Fiecare cameră are piscină proprie, restaurantele sunt multe şi variate, toate cu mâncare bună ca într-o locaţie de stele Michelin. Are plajă proprie cu nisip fin într-un golfuleţ cu apă curată şi liniştită; restaurant pe plajă, tot ce voiai la discreţie, personalul gata oricând să te servească”, povesteşte Florentina Opriş, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Kanal D. Ne face poftă şi ne povesteşte câte bunătăţi a mâncat acolo: îşi începea ziua cu un fresh de fructe în cameră, apoi lua un mic dejun copios, diferit de la o zi la alta. Pe plajă lua o gustare cu peşte sau fructe de mare, prânzul era compus dintr-o supă senzaţională, salată grecească şi carne (miel, vită sau berbec). Gustarea de după-amiază consta în îngheţată din fructe şi o cafea rece, iar la cină mânca peşte, fructe de mare şi clasica salată. „Am gustat din toate, am mâncat bine, dar sănătos. Fără pâine, fără prăjeli. Cum de nu m-am îngrăşat? Păi am făcut mult sport în fiecare zi, astfel că ardeam caloriile. Toate aceste mese erau presărate cu sesiuni de înot, atât în piscina din cameră, cât şi în cea mare a resortului, dar şi în mare. Zilnic aveam 8-10 reprize de înot a câte 15-30 de minute. Dimineaţa mai făceam o jumătate de oră de sport şi în sala amenajată la hotel. M-am întors tonifiată, cu 1-2 kg mai puţin”, povesteşte Florentina.

 

Loading...

Citește și

  • Are un stil de viaţă sănătos, este doxă în ceea ce priveşte alimentaţia ideală şi rolul sportului, cămara ei este plină de seminţe, uleiuri, cereale, fructe şi legume. Cu toate acestea, a simţit nevoia acum, primăvara, să facă mai mult pentru organismul ei. Şi a trecut la detoxifierea cu sucuri.

  • Prezentatoarea emisiunii "Sport, dietă şi o vedetă" de la Kanal D, Florentina Opriş, are grijă de imaginea şi de sănătatea ei

    Are 49 de ani, dar nu-i dai mai mult de 35. Sportul pe care îl face zilnic, alimentaţia sănătoasă, curele de detoxifiere pe care le ţine şi toate informaţiile medicale pe care le-a acumulat de-a lungul emisiunilor de sănătate realizate, toate şi-au spus cuvântul. Prezentatoarea tv Florentina Opriş nu se mulţumeşte cu atât şi vrea, parcă, să întoarcă timpul din loc.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1