Cum a slăbit Bianca Rus! Și-a operat sau nu stomacul?

Bianca Rus a reușit să slăbească câteva kilograme bune

Bianca Rus a reușit să slăbească câteva kilograme bune
Foto: Captură Kanal D

În urmă cu an și ceva, Bianca Rus se plângea că deși ținea dietă și încearca să câștige lupta cu kilogramele în plus, nu reușea deloc să slăbească.

În ultimele luni, însă, bruneta și-a schimbat complet obiceiurile alimentare, s-a apucat de sport și a reușit să slăbească spectaculos.

Invitată, luni seara, în platoul emisiunii ''Wowbiz'', Bianca Rus a susținut sus și tare că a reușit să slăbească 6 kilograme de Sărbători. Ea a mai afirmat că s-a cam înfometat, dar a slăbit și datorită unui aparat minune. Cântăreața de muzică populară a mai spus că își dorește să mai slăbească.

''Nu am slăbit 50 de kilograme, important e că mă cuprind hainele de dinainte. Am făcut sport. Merg de două ori pe zi la sală. Fac și karate. Țin un regim de viață sănătos, nu e o dietă. Mănânc tot ce e sănătos, multe legume. Carnea de curcan face minuni. Am scos dulciuril și pastele făinoase din alimentație. Am trăit cu carne și legume, o zi mănânc doar carne, a doua zi doar legume, e un fel de Dukan'', a mărturisit Bianca la Kanal D.

''Până acum țineam dietă și ciuguleam, dar am pus piciorul în prag și am reușit să ajung la kilogramele de azi. Nu am fost și nu vreau să fiu manechin, vreau să arăt omenește și să fiu sănătoasă. Am vrut să îmi operez stomacul, mi am făcut toate analizele, dar mama m-a convins să nu o fac. Ea nu a vrut și am ascultat-o. Am slăbit cu regim și un aparat care mi-a remodelat corpul. Nu este problema nimănui dacă mănânc o dată pe zi, important e că mănânc. Mi-am forțat stomacul să se micșoreze. Dacă îmi operam stomacul, eram mai slabă ca Adelina Pestrițu. Eu  nu am fost niciodată slabă, ci voluptuoasă. La 15 ani eram slabă, am 26 de ani acum și nu vreau să arat iar ca un copil. Vreau să arăt ca acum 3 ani. Eu nu am avut niciodată 50 de kilograme, mereu am avut peste'', a mai adăugat bruneta pentru emisiunea ''Wowbiz''.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Cătălin Măruţă nu a suportat să vadă cum Bianca Rus încearcă să inducă oamenii în eroare, când spune că a slăbit 20 de kg ca prin miracol. Realizatorul emisiunii „La Măruţă" a pus-o la zid pe interpretă şi a făcut-o să admită că nu a pierdut din kilograme aşa cum susţinea.