Cum și-a sărbătorit Gabriela Cristea ziua de nume! Soțul și fetița ei au mers la restaurant

gabriela-cristea-zi-de-nume-familie.jpg

Cum și-a petrecut Gabriela Cristea ziua de nume
Foto: Instagram

Ziua în care sunt sărbătoriți Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril a fost motiv de aniversare și pentru Gabriela Cristea. Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de nume, însă nu alături de familie. Soțul vedetei, Tavi Clonda, și fetița lor au mers la restaurant cu ocazia acestei zile speciale, însă Gabi Cristea a fost prinsă însă pe platourile de filmare, aniversându-și ziua de nume în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea are noi motive pentru care să se bucure! După ce îndrăgita prezentatoare TV a anunțat recent că este însărcinată, se pare că a venit și ziua în care i se zice din nou „La mulți ani!”. Vedeta și-a sărbătorit ziua de nume în direct la TV, în cadrul emisiunii pe care o moderează, „Te iubesc de nu te vezi”, și le-a povestit urmăritorilor săi că uitase la un moment dat că este ziua ei și s-a speriat în momentul în care și-a verificat telefonul în toiul nopții și a observat că are multe mesaje, de la diverse persoane.

gabriela-cristea-zi-de-nume.jpg

Gabriela Cristea și-a serbat ziua de nume în direct la TV
Foto: Captură Antena Stars

Gabriela Cristea și-a sărbătorit ziua de nume la muncă

Gabi Cristea nu s-a putut sustrage de îndatoririle sale nici măcar de ziua ei de nume. „Era să întârzii, era să nu mai vin, că m-am întâlnit cu cineva aici, afară. Mă trezesc azi-noapte pe la vreo 3 așa, ca omul, știți voi, și mă uit la ceas, chioară așa, în telefon, și văd 26 de mesaje. Zic: mă băiatule, a căzut Guvernul! Și văd acolo: La mulți ani, la mulți ani!

M-aș duce să mănânc cu soțul meu și cu fata, dar nu pot, că ei sunt deja la restaurant. Dacă sunt un pic mai veselă, să știți că nu am nimic. Doar am primit astăzi o cutie de bomboane cu lichior de cireșe și m-am cinstit și eu. Mi se trage de la bomboane!”, a susținut amuzată Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

tavi-clonda-gabriela-cristea.jpg

Gabriela Cristea are o familie frumoasă
Foto Facebook

Tavi Clonda, urare pentru Gabriela Cristea

Deși și-a luat fetița și au mers la restaurant, fără soția lui, care a fost nevoită să muncească de ziua ei de nume, Tavi Clonda i-a făcut Gabrielei o urare romantică pe rețelele de socializare. „La multi ani, iubită soție și mamă, Gabriela Cristea! La mulți ani tuturor sărbătoriților de azi!”, a fost mesajul publicat de Tavi pe contul personal de Facebook. Cei doi soți urmează să devină părinți pentru a doua oară în primăvara anului viitor, atunci când îi vor aduce acasă Victoriei o surioară. „De aflat, am aflat de vreo două luni, dacă nu şi mai bine. A fost o surpriză mare chiar si pentru noi...eu nu-l mai rog pe Dumnezeu nimic pentru că am impresia că mi-a dat prea mult. În momentul în care am aflat că sunt gravidă a fost un şoc, nici nu am luat măsuri de precauţie”, spunea Gabriela Cristea, în urmă cu puțin timp.

Gabriela Cristea vrea să angajeze o bonă

„Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, deja am lansat operațiunea bona, pentru că oricât de dornici am fi să stăm cu copiii noștri, aceștia au program diferit și nevoi diferite”, a mai adăugat vedeta.

Loading...

Citește și