Cum şi-a pus Anna Lesko fanii în cap

lesko.jpg

barbatii din viata annei lesko
Solista a anunţat târziu că este gravidă
foto: arhiva personală

O vizită la grădina zoologică i-a împărţit pe fanii Annei Lesko în două tabere. Aţa se face că există voci care o condamnă că promovează astfel de locuri pentru a se relaxa, în timp ce alţii o susţin pe frumoasa cântăreaţă, originară de peste Prut.

Anna Lesko a intrat în gura fanilor fără să vrea. Artista a publicat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare la Grădina Zoologică Băneasa, iar imaginea i-a făcut pe admiratorii ei virtuali să ia foc. Aceştia au criticat-o pe artistă că promovează astfel de locuri, în care animalele sunt ţinute prizoniere, de dragul vizitatorilor. Fanii i-au transmis artistei să nu mai facă reclamă grădinilor şi circurilor şi să-şi ducă băieţelul în excursii.

anna_lesko.jpg

anna lesko gradina zoologica fani
Cu această fotografie a intrat solista în gura fanilor
foto: arhiva personală

"Păcat dai un exemplu tare aiurea lumii ...să mergi într-un loc unde animalele sunt chinuite....ai putea face mici excursii ...nu mai promovaţi zoo şi circurile!", este mesajul unui fan care condamnă vizita artistei la Băneasa.

Anna Lesko şi-a ţinut mult timp sarcina ascunsă. Vedeta a dezvăluit că este însărcinată într-o emisiune tv înainte cu doar câteva săptămâni de a-l aduce pe lume pe fiul ei, Adam. Băieţelul va împlini doi ani la sfârşitul acestei luni.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1