Cum şi-a presimţit moartea una dintre cele mai mari voci ale României VIDEO

octavian naghiu

octavian naghiu nicolae herlea prietenie
Octavian Naghiu a fost unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai României
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Celebrul tenor de renume internaţional şi-a presimţit moartea! La doar două săptămâni după decesul artistului Octavian Naghiu, avocata Paula Iacob susţine că acesta a ştiut că va muri curând.

Paula Iacob a dezvăluit totul: cu două săptămâni înainte de a se stinge din viaţă, Octavian Naghiu a fost la mormântul bunului său prieten, baritonul Nicolaea Herlea (cel care a murit în data de 24 februarie 2014).

Octavian Naghiu şi-a presimţit moartea

octavian_naghiu.jpg

octavian naghiu nicolae herlea prietenie
Tenorul Octavian Naghiu a ştiut că este la capăt de drum...
Foto: Arhivă personală

 

“Herlea şi Naghiu au rămas în istoria Metropolitan Opera din New York şi erau foarte buni prieteni. Octav mi-a mărturisit că îi simţea foarte tare lipsa lui Herlea, alături de care asculta şi comenta vechile lor înregistrări din concerte...", a mărturisit Paula Iacob, potrivit Ring.

Octavian Naghiu a decedat la 81 de ani

Tenorul Octavian Naghiu a decedat sâmbătă, 14 februarie, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui stop cardiac. Artistul va fi înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

"Octav avea un suflet mare! I-a iertat pe toţi cei care i-au făcut rău. Putea să rămână în Germania, dar a preferat să revină în ţară, lângă publicul şi prietenii lui. De Sfântul Nicolae, ne-a cântat la masă romanţe, muzică populară, melodii din repertoriul lui Marcel Pavel... Pentru el, viaţa a însemnat doar scena. Era foarte mândru că unul dintre strănepoţi excelează în Japonia în domeniul tehnic. Istoria operei române ar fi ciuntită dacă nu am include şi numele lui Octavian Naghiu", a adăugat Paula Iacob, potrivit aceleiaşi surse.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5