Horia Brenciu și-a făcut soția să plângă de ziua ei. Cu ce cadou a surprins-o

51014025_292346804803277_4981786666038460416_n.jpg

Horia Brenciu și-a surprins soția într-un mod inedit
Foto Facebook

Horia Brenciu și-a surprins soția de ziua ei, într-un concert, unde a invitat-o pe scenă și i-a oferit un cadou inedit și original. Horia Brenciu și soția lui au o poveste de dragoste foarte frumoasă, iar artistul știe cum să o facă fericită.

Artistul a susținut un concert la o cunoscută berărie din Capitală, unde a considerat că era momentul potrivit pentru a-i mărturisi și dovedi cât de mult o iubește pe soția lui. Astfel că, Alice Dumitrescu, partenera de viață a artistului, a fost suprinsă când a fost invitată pe scenă, iar Horia Brenciu i-a oferit un buchet mare de flori, dar și un cadou inedit. Artistul știa că soția lui își dorea un câine și a surprins-o plăcut atunci când i-a făcut cadou un câine, cu pretextul de a-i ține companie atunci când el este plecat la concerte.

Alice Dumitrescu a izbucnit imediat în lacrimi, atunci când a văzut ce a primit de ziua ei de la soțul ei.

 

Horia Brenciu se teme de momentul în care copiii lui vor părăsi casa părintească

„Viața alături de copiii mei și alături de soția mea este tot ce mi-am dorit. Îmi place să fiu responsabil, iar ceea ce am primit este chiar responsabilitatea întruchipată. Zilnic beneficiez de râsete, îmbrățișări, urlete, plânsete, alergări prin casă, pisici, diverse observații făcute copiilor, pe diverse tonuri, și iar îmbrățișări… Niciodată nu mă plictisesc. Deja mă gândesc cu groază când o să crească mari și o să îmi spună că vor să plece în lumea largă..”, a declarat Horia Brenciu pentru sursa anterior menționată. 

Loading...

Citește și