Cum şi-a dat seama Andreea Mantea că este gravidă

andreea-mantea-si-cristi-mitrea.jpg

bulacita 2015
Andreea Mantea este însărcinată cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, pe care l-a cunoscut la emisiunea "Burlăciţa"
Captură Antena 1

Superstiţioasă, Andreea Mantea (28 de ani) vorbeşte cu greu despre copilul pe care îl poartă în pântece. Gravidă în 12 săptămâni, bruneta a explicat că nu vrea ca sarcina ei să devină subiectul unor emisiuni tv şi că preferă să păstreze discreţia până când va trece de perioada critică.

Andreea Mantea a intrat în panică de când a aflat că este însărcinată. Asaltată cu întrebări, bruneta s-a „ascuns" şi a evitat să facă publice prea multe detalii despre sarcină. „Burlăciţa" a povestit la emisiunea „Un show păcătos" (Antena 1) că a scăpat de perioada greţurilor, dar că are pofte ciudate. Totodată, vedeta a explicat că a simţit pur şi simplu că este gravidă, fără a avea prea multe indicii.

mantea.jpg

andreea mantea sarcina cristi mitrea panica analize
Andreea Mantea a devenit irascibilă de când este gravidă
Foto: Captură Antena 1

Eram la volan, conduceam şi mi-am dat seama pur şi simplu că sunt însărcinată. Pe celălalt sens, un şofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă, în semn de protecţie. Totul se întâmpla înainte să plec în Portugalia. Am făcut analize, să văd dacă sarcina se dezvoltă normal”, a spus Andreea Mantea, la emisiunea lui Dan Capatos.

Andreea spune că și ei i se pare că e o minune că e gravidă, dar o ține pe a ei, că este însărcinată cu fostul concurent de la „Burlăcița”: „Eram convinsă că nu pot să rămân gravidă. În trecut, am avut parte de probleme de sănănte foarte grave şi ştiam că este aproape imposibil ca organismul meu să suporte o sarcină. Este totul bine, este totul ok, dar este parte din mine, este prea intim deja acest subiect. Nu permit nimănui ca această sarcină să devină subiectul unor emisiuni”.

În ceea ce privește lucrurile normale cu care se confruntă orice graviduță, Mantea adaugă: „Mi-au trecut greţurile, ameţeala mai vine din când în când. Am pofte şi am mâncat toată varza murată pe care a pus-o mama. Cristi este alături de mine, se bucură. La început, nu prea a zis nimic. Era şocat, în sensul bun”.

Dar asta nu înseamnă că ea și Cristi au trecut peste neînțelegeri. „Noi doi nu suntem împreună şi nici nu ne-am mutat împreună. Bagajele pe care le aveam în maşină erau pentru munte, pentru filmările de la «Burlacul». Sunt sentimente de ambele părţi, însă nu este de ajuns iubirea. Noi ne-am dat seama că nu ne înţelegem. Lăsăm timpul să decidă. Cu siguranţă, nu o să fiu o mamă singură. Eu o să păstrez sarcina orice ar fi, nici nu încape discuţia. Nu mă sperie nici un gând. Eu îmi doream foarte tare fetiţă. Acum, îmi este indiferent în fond. Important este să fie sănătos", a mai spus spus Andreea Mantea, la emisiunea lui Dan Capatos. Andreea Mantea este însărcinată cu luptătorul MMA Cristi Mitrea, pe care l-a cunoscut la emisiunea „Burlăciţa", dar de care s-a despărţit recent.

Loading...
 
 

Citește și