Cum și-a cunoscut Tania Popa adevărata dragoste

La 17 ani, Tania Popa (45 de ani) a venit, din Republica Moldova, la Bucureşti pentru a deveni actriţă, deşi marea pasiune a vieţii sale este în continuare designul vestimentar. Actriţa, pe care Gheorghe Dinică o alinta „rusoaica“, a vorbit pentru „Weekend Adevărul“ despre „cea mai frumoasă copilărie“, despre visuri, împliniri şi dezamăgiri şi despre o dragoste ca-n filme.

Pentru Tania Popa viaţa e un carusel nebun de emoţii, iar ziua e prea scurtă pentru tot ceea ce are de oferit „Fata din curcubeu“. Personalitatea ei solară se reflectă într-un zâmbet radiant, principala ei armă împotriva lumii posace, ce încearcă, din când în când, să-i fure strălucirea. Tania te cucereşte pe loc prin naturaleţe şi sinceritate, gesticulează mult, râde des şi colorat, te înduioşeză cu lacrimile ei, pe care şi le drege apoi cu şi mai mult râs, te învârte şi te ameţeşte, apoi îţi dă drumul, lăsându-te beat de încântare. Nu regretă nimic, căci nebunia ei frumoasă i-a adus în cale fericirea. S-a căsătorit prima oară la 18 ani. „Nu ştiu ce a fost în capul meu“, spune ea, deşi pare că niciodată n-a stat prea mult pe gânduri. S-a recăsătorit şi a divorţat din nou. Apoi, când se aştepta mai puţin, dragostea i-a ieşit din nou în cale şi n-a mai plecat. I-a spus „Da“ lui Veaceslav, un basarabean cu 11 ani mai tânăr, la doar două săptămâni după ce s-au cunoscut, iar la o lună după nuntă, a rămas însărcinată. Sunt căsătoriţi de 10 ani şi Tania le spune acum atât de simplu femeilor: „luaţi ce vi se oferă, că niciodată nu se ştie...“, scrie adevarul.ro.

„Apropo de toată povestea cu soţul meu, o să încerc să concluzionez într-o chestie foarte optimistă ca un sfat pentru tinerele fete bătrâne care îşi aşteaptă prinţul pe cal alb, să fie deştept, frumos, cu bani, să le iubească, să le respecte, să o lase să-şi facă carieră: Nu există aşa ceva, dragele mele. Şi nu mai căutaţi calul la dinţi, luaţi ce vi se oferă, că niciodată nu se ştie, poate este exact ce trebuie. Dacă nu e bun, divorţaţi şi vă luaţi altul. Pam-pam! Cazul meu. Poţi să aştepţi să cunoşti un om mulţi ani, să vezi dacă ţi se potriveşte, să te căsătoreşti, să divorţezi. Dar poţi să-l iei fără să-l cunoşti, practic, – cazul meu, nici nu-i ştiam numele de familie –, să fie o nebunie negândită pe moment, să îţi zică după o săptămână de când te ştie: „Ce faci luni dimineaţa?“ – „Sunt liberă“ – „Ne căsătorim“- „Da.“ – „Nu spunem la nimeni.“ – „OK.“ şi să treacă zece ani şi să constaţi că descoperiţi şi mai multe lucruri noi pe care le aveţi în comun, că gândiţi la fel, că aveţi aceleaşi aspiraţii în viaţă, că sunteţi prieteni, la modul ca două babe bârfitoare, „taca-taca“, care comunică atât de bine şi frumos şi aşa mai departe. Este cazul meu”, a spus Tania Popa pentru Weekend Adevărul.

Citește un interviu de excepție cu Tania Popa pe adevarul.ro

loading...
Loading...

Citește și

  • Premieră la “Ferma vedetelor”! Pentru prima oară în istoria show-ului, câştigătoare a ieşit o femeie, iar fericita e actriţa Tania Popa, care l-a învins în finală pe actorul Cătălin Neamţu. Click! a anunţat deznodământul încă de luna trecută, iar acum vă spunem că premiul de 50.000 de euro are o destinaţie precisă: Tania Popa va face petrecerea de nuntă cu soţul ei, Veaceslav Damian.

  • tania popa, veaceslav damian

    Colega lui Busu din emisiunea „România, jos pălăria” trăieşte o poveste de dragoste ca în filme. Actriţa Tania Popa l-a întâlnit pe bărbatul care avea să-i devină soţ într-un club. A fost dragoste la prima vedere, iar povestea lor bate filmul.