Cum și-a convins Elena Gheorghe tatăl preot să iasă în club

elena_gheorghe.png

elena gheorghe in noul videoclip
Elena Gheorghe, susținută de tatăl ei preot la lansarea celui mai recent videoclip, într-un club din București
foto: captură

Puţini ştiu că tatăl Elenei Gheorghe este preot şi foarte conservator în ceea ce priveşte showbiz-ul autohton. Prin urmare, e greu să-l duci la o petrecere mondenă într-un club. Și totuși, Gheorghe Gheorghe a fost convins de fiica sa să participe la un eveniment special pentru interpretă.

Evenimentul la care a fost convins să meargă tatăl Elenei Gheorghe a fost unul special pentru interpreta care a lansat primul videoclip după o pauză de un an și jumătate.

Este vorba despre videoclipul la piesa “Un gram de suflet”, care a însemnat pentru Elena Gheorghe și adoptarea unei noi imagini, foarte feminină, senzuală, care amintește de flirtul din lumea latino-americană.

Elena a cântat în premieră noua ei piesă „Un gram de suflet” în cadrul evenimentului de lansare desfășurat weekend-ul trecut într-un club din Capitală. Solista a fost foarte fericită că a avut alături de ea nu numai prieteni şi artiști, dar şi oameni dragi din familie. Căci alături de soţul ei şi de copii, la lansare au mai participat sora artistei şi fratele fotbalist, dar şi părinţii, Marioara Man Gheorghe şi Gheorghe Gheorghe, un preot pe care puțini s-ar fi așteptat să-l vadă noaptea într-un club.

elena_gheorghe_tata.jpg

elena gheorghe alaturi de tatal sora mama si fratele ei
Elena Gheorghe a fost susținută de sora, mama, tatăl și fratele ei la lansarea piesei ”Un gram de suflet”
foto: Click!

 

Deşi scenele de pe ringul de dans au fost foarte îndrăzneţe, la fel ca şi cele din videoclip, tatăl preot al Elenei a rezistat cu stoicism toată seara.

andreea_balan.jpg

andreea balan danseaza
Andreea Bălan a dansat sexy la lansarea piesei Elenei Gheorghe
foto: Click!

 

„«Un gram de suflet» e prima piesă  de pe albumul pe care îl pregătesc de un an și jumătate împreună cu minunaţii şi talentaţii băieţi de la EpiQ Records. Am ales ca în toată această perioadă să nu mai lansez altceva, să lucrez consecvent şi legat la album, să fiu în acord cu starea mea reală, cu adevărul profund din viaţa mea. Tocmai am împlinit 33 de ani, sunt mamă, iubită, abia acum înţeleg ce spun toţi despre câtă libertate şi bucurie aduce o vârstă a împlinirii. Am familia şi prietenii aproape. Mi se pare super eliberator şi puternic că anii ăştia care au trecut mi-au adus încredere în mine, cred că acum ştiu cel mai bine ce şi cine sunt cu adevărat şi nu mi-e deloc teamă să arăt tot ce simt. Mă simt bine în pielea mea, în povestea mea de viaţă şi am vrut ca şi muzica mea să se apropie de adevărul meu de acum. Dintotdeauna m-am simţit foarte bine pe ritmurile latino, cred că temperamentul meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toată arta care vine din colţul ăla de lume”, a declarat artista.

elena_gheorghe__adela_popescu_radu_valcan.jpg

elena gheorghe alaturi de adela popescu si radu valcan
Elena Gheorghe, susținută de Adela Popescu și Radu Vâlcan
foto: Click!

 

La eveniment au venit şi Andreea Bălan, care a făcut show pe scenă, și Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan. Puţini ştiu că Elena și Adela au cântat împreună în urmă cu mult timp, sub atenta supraveghere a lui Mihai Constantinescu.

 

Şi ele sunt fete de preoţi

Lidia Buble  (24 de ani) este fiica pastorului Viorel Buble, care predică în biserica penticostală ”Emanuel” din Deva. 

Solista provine dintr-o familie numeroasă, are încă zece fraţi, iar vocea şi-a exersat-o în corul bisericii. ”Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Sunt al patrulea copil al ­familiei Buble”, a spus  ea.

e314-v-lidia.jpg

Lidia şi tatăl Viorel Buble

 

Iar Maria Andreea (30 de ani), care cânta în trecut sub numele de Dayah Mari, s-a născut la Suceava şi a făcut 10 ani de dans, 4 ani de teatru şi 4 ani de canto. Tatăl ei, Vârlan Viorel Ioan, e preot în Suceava, la ­Biserica monument „Naşterea Maicii Domnului”.

”Tata e cel mai mare critic al meu. E de acord cu ce fac atâta timp cât păstrez decenţa”, spune solista.

e414-v-7.jpg

Maria Andreea şi părintele Vârlan Viorel Ioan
Loading...

Citește și

  • elena gheorghe

    Elena Gheorghe este una dinte vedetele autohtone care se bucură de o continuă rază de soare în viața lor, de când au adus pe lume un bebeluș. Cântăreața și-a dus fiica pentru prima dată la o ședință foto și a fost adorabilă.

  • elena gheorghe fetita tinute botez

    Silueta Elenei Gheorghe este motiv de controverse în ultimele zile. Cârcotaşii au început să comenteze că artista şi-ar fi trucat pozele pentru simplul motiv că nu ar avea cum să arate atât de bine la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe fiica ei. Supărată că solista nu are linişte, sora Elenei a ţinut să elucideze misterul şi a făcut publică o imagine cu abdomenul plat al artistei şi cu cei doi copii ai săi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1