Cum și-au pregătit vedetele piscinele de fițe. Până să plece în vacanțe exotice, milionarii români se bronzează la ei acasă FOTO EXCLUSIV

4-act-tanta.jpg

Prin piscina lui Cristian Ţânţăreanu au trecut multe vedete, printre care şi Ginger Devil, fostă starletă porno

Ce viaţă pe bogătaşii României! Când canicula te bate în cap şi te „topeşti” pe asfalt precum îngheţata, milionarii îşi pun slipii şi se aruncă în piscinele de lux pe care le au în curţile vilelor. Click! a făcut un sondaj în rândul celor mai excentrice vedete, iar răspunsul a fost la unison: “Suntem gata de bălăceală”.

Termometrele au arătat ieri 31 de grade Celsius în Bucureşti, iar la Brăila şi la Focşani, 32. Vară, nu glumă! Cristian Ţânţăreanu (71 de ani) şi-a frecat însă palmele de bucurie că are unde să se răcorească şi se laudă că şi-a pregătit piscinele din timp. Totuşi, deşi a avut bani să-şi ridice ditamai vila în Paradisul Verde de la Corbeanca, afaceristul, cu o avere estimată la 17 milioane de euro, recunoaşte că întreţinerea bazinelor este costisitoare şi îi dă multe bătăi de cap. Dar obrazul subţire cu cheltuială se ţine.
“Am inaugurat piscinele de la 1 Mai, cu mulţi musafiri, cum îmi place mie, la grătar, la iarbă verde, cu muzică bună şi fete frumoase. Avem la activ deja câteva petreceri. Am în curte două piscine, una de 14 metri lungime şi 7 lăţime şi o alta de 16 metri lungime şi 8 lăţime, de care angajaţii se ocupă aproape în fiecare zi: schimbă apa, filtrele, bazinul are un aspect plăcut, este numai bine de bălăcit”, a declarat excentricul Ţânţăreanu pentru Click!.
Omul de afaceri se bucură de confort, însă nu recomandă oricui piscina la curte, pe motiv că este destul de costisitoare. „Mai bine mergeţi la o piscină privată şi plătiţi bilet. Sau mergeţi la mare. Bazinul mic mă duce pe lună la 1.000 de lei, dar, în funcţie de ce soluţii de curăţat folosim, poate ajunge şi la 2.000 de lei lunar”, ne-a mai spus Ţânţăreanu.

Prodanca: «Cât îmi cer angajaţii pentru bazine, atât le dau»

4-act-reghe.jpg

Familia lui Reghe adoră să se relaxeze la piscină

Familia Reghe­campf are piscină în curte și acces la lacul Snagov, unde juniorul familiei, alintat Bebeto (7 ani), a început să înveţe tot felul de sporturi nautice. Anamaria Prodan povestește că prietenii sunt tot timpul la ei acasă, încing grătarele și se bucură de soare. „Nu ne mai săturăm de piscină, este mereu un prilej de relaxare, stai pe șezlong, citești o carte, bei un cocktail. Puștiul este cel mai fericit, se bălăcește toată ziua”, ne-a spus sexy-impresara, care habar nu are cât costă întreţinerea lunară a unei piscine. „Avem angajați, cât ne cer atât le dăm“, ne-a spus Ana, mână largă.

Irinel: «Pregătesc ­pisci­na pentru prieteni, eu merg la mare»

4-act-irinel.jpg

Columbeanu a dat ordin ca piscina să arate ca-n reviste

Irinel Columbeanu (58 de ani) locuiește la Izvorani, la 30 km de Bucureşti, într-o vilă superbă, de 1 milion €, care timp de 5 ani i-a fost cămin şi Monicăi Gabor. Piscina imensă şi terasa sunt punctele de atracţie ale curţii, aşa că Iri a dat ordine precise, ca totul să arate ca în revistă. “Pregătim piscina în fiecare an, pentru noi, pentru familie, pentru prieteni. Nu mă ocup eu de întreținerea ei și nu vă pot spune un cost cu aproximație. Vara, de obicei, eu şi fiica mea, Irina, stăm toată perioada pe Litoral și ne bucurăm de mare, de soare”, ne-a spus omul de afaceri.

Loading...
 
 

Citește și