Cum şi-au împodobit vedetele brazii! Ce decoraţiuni au ales

siscanu.jpg

cristina siscanu brad
Cristina Şişcanu a folosit o scară pentru decoraţiunile din vârf
Foto: arhivă personală

Au mai rămas două săptămâni până la Crăciun, aşa că unele vedete nu au mai aşteptat Ajunul, aşa cum e tradiţia, şi au împodobit deja bradul. Amalia Năstase, Bianca Drăguşanu şi Cristina Şişcanu nu au avut linişte weekendul trecut şi au scos cutiile cu decoraţiuni şi ghilandele luminoase. Mai jos vă arătăm cât de bine se pricep şi cum au ieşit brăduţii lor, împodobiţi de sărbătoare.

Mirosul Sărbătorilor a început să se simtă în casele românilor, iar locuinţele vedetelor nu fac excepţie. Şi ele au făcut pregătiri şi le-au arătat fanilor de ce sunt în stare. Nu au intrat încă în bucătărie, ci au început cu partea cea mai distractivă, cea de decorat. Amalia Năstase (41 de ani) a împodobit un brad uriaş. A folosit globuri în nuanţe de roşu şi auriu şi beteală în aceleaşi culori. La final, i-a pozat pe cei trei copii, Alessia (14 ani) şi Emma (11 ani), din mariajul cu fostul tenismen Ilie Năstase, şi pe Toma (doi ani), din relaţia cu Răzvan Vasilescu, lângă bradul frumos decorat.

amalia nastase copii brad caineZoom
Acasă la Amalia Năstase, copiii sunt fericiţi în jurul bradului
Foto: arhivă personală

Forfotă a fost şi în vila Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu. Cele două vedete au petrecut multe ore în jurul bradului, ba chiar au transmis live pe Facebook, momentul în care au împodobit pomul de Crăciun. Şi soţia omului de televiziune a mers pe nuanţe de auriu, pe care le-a combinat cu alb.

La Bianca Drăguşanu acasă, bradul stă bine ancorat.

bianca dragusanu brad casaZoom
Bianca a aşezat bradul într-un colţ lângă şemineu
Foto: arhivă personală

Deşi şi anul trecut o aveau pe Sofia, acum la Crăciun, micuţa va înţelege mult mai multe lucruri, iar vedeta e precaută. De frică, prezentatoarea Kanal d a pus pomul într-un colţ şi l-a legat să nu poată fi dărâmat de fetiţă sau de căţeluşa ei, Bella. Şi Bianca a preferat nuanţele calde de auriu pentru decoraţiunile cu flori şi fundiţe şi a aşezat un îngeraş în vârf.        

loading...
Loading...

Citește și