Cum se „vinde” Laurette după ce s-a afișat cu Țiriac

Cele câteva ore petrecute la plajă în compania lui Ion Ţiriac au fost de bun augur pentru Laurette. Acum, mulatra plusează.

Se face o săptămână de când fotoreporterii Click! au surprins-o pe ciocolatia Laurette la plajă, în compania miliardarului Ion Ţiriac. Imediat după publicarea imaginilor de pe plaja din Mamaia, au început să se ţeasă tot felul de poveşti despre cei doi. Însă, fosta asistentă tv a declarat sus şi tare pentru Click! că între ea şi fostul tesnismen este doar o relaţie de amiciţie. O amiciţie atât de puternică, încât omul de afaceri i-a dat mulatrei o maşină de la firma lui, Ţiriac Auto, pe care vedeta o conduce prin Bucureşti de câteva zile. Până când a ei va ieşi din service, fireşte.

Cum weekendul în compania lui Ion Ţiriac a readus-o pe val, Laurette pare că profită din plin de treaba asta. Astfel, frumoasa mulatră a umplut internetul cu poze tot mai sexy, care să-i scoată în evidenţă atuurile: sânii voluptoşi, buzele cărnoase, trupul de fotomodel.

În perioada în care s-a bronzat pe plaja din Mamaia, alături de Ion Ţiriac, Laurette a fost destul de activă pe Facebook

laurette-sexy-31-iulie.jpg

Laurette a postat pe pagina ei o imagine chiar din camera de hotel unde a dormit în weekendul în care a fost surprinsă alături de Ion Ţiriac

laurete-sexy-31-iulie.jpg

O altă poză sexy, pusă pe pagina ei în weekendul "de foc"

Revenită la Bucureşti, Laurette a postat imagini de la malul mării, cu mesaje cu subînţeles

laurette-sexy-2-august.jpg

Mesajul acestei fotografii i-a făcut pe fanii Laurettei să o tragă, virtual, de urechi

Laurette pare îndrăgostită lulea, la câte inimioare pune în mesajele ei

 

Loading...

Citește și

  • laurette

    Asta da, gentleman! Ion Ţiriac demonstrează încă o dată că ştie să se poarte cu femeile care-i cad cu tronc. După o zi întreagă petrecută în compania miliardarului, mulatra Laurette s-a ales cu o maşină de la Ţiriac Auto.

  • ion tiriac mamaia

    Imaginile cu Ion Țiriac și Laurette împreună la plajă, la Mamaia, i-au luat prin surprindere pe cei care nu se așteptau să-l vadă pe cel mai bogat român în compania uneia din vedetele preferate ale presei tabloide de la noi. Dacă ne uitam însă în trecutul recent al magnatului, vedem că frumoasa Laurette nu e singura apariție surprinzătoare la brațul lui Țiriac.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1