Cum se simte tatăl lui Catrinel Sandu după accidentul vascular cerebral. Este la terapie intensivă

“Nu am scris niciodată astfel de mesaj, dar am citit şi m-am rugat când am văzut la alţi prieteni pe pagină. Am nevoie, de fapt tatăl meu, Nicu Sandu, are nevoie de gândurile şi rugăciunile voastre. În câteva ore intră într-o operaţie foarte grea la Spitalul Colentina. Vă rog să ne rugăm să fie totul bine. Doamne ajută!”, a scris Catrinel Sandu (41 de ani) pe reţelele sociale, în urmă cu doar câteva ore.

Tatăl ei a intrat în operaţie la Spitalul Colnetina, după ce în urmă cu o seară a suferti un accident vascular cerebral. Doctorul Furtună a dat informaţii despre starea de sănătate a bărbatului.

"Pacientul în vârstă de 71 de ani, hipertensiv, cu o insuficienţă cardiacă, a dezvoltat un AVC hemoragic. S-a intervenint chirurgical, de urgenţă pentru a evacua hematomul. În acest moment, pacientul este sedat continuu, este într-o comă indusă, este ventilat mecanic. (...) În ceea ce priveşte prognosticul vital este unul favorabil. Putem oricum asigura familia de tot devotamentul şi profesionalismul. Nu ne putem pronunţa încă, dar pacientul va fi cu siguranţă către secţiile de recuperare medicală. Această comă indusă ne poate oferi controlul optim al valorilor tensionale, putem monitoriza în permanenţă ce valori tensionale are pacientul. Mâine dimineaţă va fi trezit uşor, uşor, se vor evalua toate funcţiile vitale, urmând să avem procedeul corespunzător. A fost adus la timp, am vorbit şi cu domnul doctor Crăciun Mihai, care este medicul dânsului, au intervenit în cel mai scurt timp", a spus medicul Furtună Ioan Bogdan, directorul medical al Spitalului Clinic Colentina în direct la "Agenţia VIP". 

Catrinel Sandu a publicat ulterior un mesaj pe rețelele de socializare prin intermediul căruia a anunțat că tatăl ei a fost operat și că se află la secția de terapie intensivă, iar intervenția chirurgicală a decurs bine. „Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre și îmi cer scuze că nu am reușit să răspund la toate. Operația a decurs bine, el este la terapie intensivă acum. Sperăm că în câteva zile să avem mai multe vești. Orice gând bun și rugăciune către el înseamnă mult. Vă mulțumesc din suflet”, a scris Catrinel pe contul personal de Instagram.

 

Loading...

Citește și

  • Accidentul vascular cerebral apare atunci când un vas sangvin care furnizează sânge într-o anumită zonă a creierului se înfundă sau se sparge. Acest lucru duce la afectarea celulelor nervoase din zona respectivă şi afectează grav sănătatea bolnavului. Află mai multe din noul număr al revistei „Click! pentru femei”!

  • Extrem de afectați de divorțul fiicei lor, Mia și Nicu Sandu au luat o decizie pe ultima sută de metri. Au decis să plece în America, însă nu doar pentru perioada Sărbătorilor, ci pentru trei luni, astfel că până la primăvară Catrinel se va bucura de sprijinul lor.