Cum se simte Mihela Rădulescu la 48 de ani: «Nu simt vârsta asta ca pe o disperare»

mihaela.jpg

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu le dă câteva sfaturi femeilor care au trecut de vârsta de 40 de ani. Diva nu pare să îmbătrânească deloc, ba, mai mult, încurajează femeile să se simtă bine în pielea lor.

Jurata de la "Românii au talent" îşi spune trucurile care o menţin în formă, printr-un articol publicat pe site-ul personal. Vedeta explică ce face ea în fiecare zi, pentru a ţine ridurile şi kilogramele departe.

"Am 48 de ani şi nu simt vârsta asta ca pe o povară, nici ca pe o disperare de a căuta elixirul tinereţii veşnice – încă mai cred că treaba asta are precis legătură cu iubirea :). Dar, încerc să am mereu grijă de mine şi să nu accept ca femeile trecute de 40 de ani au vreun termen de expirare sau trebuie să capituleze în vreun fel. Asta se întâmplă doar în capul celor care n-au învăţat respectul şi toleranţa…

Pielea unei femei trebuie să fie fină, catifelată, niciodată uscată, frumos şi discret mirositoare, la orice vârstă. La fel cum şi formele unei femei trebuie să fie armonioase, apetisante… Nu vârsta şi nici genetica ne încurcă substanţial, ci lipsa de motivaţie, de… iubire de sine, ba chiar şi dezorganizarea timpului de viaţă zilnică. Timpul pentru noi nu există decât dacă ni-l facem. Şi nici să nu vă gândiţi să-mi spuneţi că n-aveţi bani pentru a vă îngriji, pentru că v-o dau exemplu pe bunica mea, cea mai cochetă şi mai îngrijită femeie pe care am cunoscut-o, care n-avea nicio avere, dar care n-a renunţat nici la 90 de ani la tot ce trebuie să facă o femeie pentru a se simţi frumoasă şi sănătoasă, iubită şi admirată.

Dacă mă menţin în formă şi la vârsta asta, e pentru că nu trece nicio zi peste mine fără să fac sport, în casă, în aer liber, oriunde m-aş afla. Nu ţin nicio dietă, le detest cu sinceritate. Îmi place să mănânc, dar am măsură, am ore de masă regulate, dorm bine, nu beau niciodată alcool şi… cred în puterea antioxidanţilor naturali, cred în hidratare cu apă, ceaiuri şi sucuri naturale, cu cât mai puţin zahăr, cred în uleiul de cocos care pare să fie foarte eficient în arderea grăsimilor, mai ales din zona abdominală, cred în linişte şi în timp folosit cu înţelepciune, în râs şi voie bună, în optimism şi bunătate, cred în informaţie corectă şi în specialişti, în produse de calitate şi schimb de idei bune", a scris vedeta pe blogg.

loading...
Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu

    Mihaela Rădulescu se află într-o pauză în ceea ce privește aparițiile pe micul ecran. După o perioadă aglomerată în care făcea naveta București-Monaco pentru emisiunile "Uite cine dansează" și "Românii au talent", vedeta își vede de relația cu Felix Baumgartner și de grija pentru fiul ei, Ayan.

  • mihaela radulescu

    A devenit o modă printre vedetele autohtone să-şi retuşeze pozele cu diferite programe înainte de a le publica pe reţelele de socializare, iar Mihaela Rădulescu se pare că nu face excepţie. Diva de la Monaco a fost acuzată în repetate rânduri că îşi editează fotografiile, dar nu a recunoscut că ar apela la astfel de artificii. Recent, ea a publicat o imagine în care apare alături de Felix într-o ipostază romantică, dar cârcotaşii nu au simţit emoţia celor doi protagonişti, ci au remarcat ceva ciudat la mâna vedetei.