Cum se simte Laura Cosoi de când a aflat că este gravidă

laura_cosoi.jpg

Laura Cosoi
Foto Facebook

Laura Cosoi și-a dorit mult timp să devină mamă, și recent, a aflat că este gravidă. Actrița va naște o fetiță și simte că va fi la fel de sociabilă ca și ea. Deși toată lumea îi spune să mai renunțe din activități pentru că trebuie să aibă grijă de sarcină, Laura a mărturisit că ea are destulă energie pentru toate evenimentele pe care le-a pregătit.

Este conștientă că trebuie să aibă grijă în primul rând de sănătatea ei, însă nu se va opri din a duce la bun sfârșit tot ceea ce și-a propus. Laura Cosoi simte că este norocoasă pentru că își poate duce viața exact așa cum își dorește. 

”De când am aflat că aştept un bebeluş, am tot primit îndemnul de a o «lăsa mai moale». Mi se tot spune că nu mai pot continua cu un stil de viaţă atât de alert, pentru că trebuie să am grijă de copil. Bineînţeles, sunt conştientă că acum corpul meu are nevoie de şi mai multă atenţie, însă  eu simt că fetiţa mea se bucură de modul în care-mi duc eu viaţă. Sunt convinsă că va fi o fire extrem de sociabilă, fără astâmpăr, căreia îi va plăcea să trăiască intens! E adevărat că programul meu a fost foarte încărcat în ultima vreme, pentru că am avut multe repetiţii la teatru şi am fost mai mereu pe drumuri. Asta este ceea ce observă lumea”, a scris Laura pe blogul personal.

Actrița a mărturisit că are energie destulă pentru a realiza tot ce și-a propus și că are grijă de psihicul și corpul ei.

„Să-ţi spun însă un secret: am energie pentru tot ce-mi propun din simplul motiv că-mi place ce fac. Sunt norocoasă pentru că pot să-mi duc viaţa exact aşa cum îmi doresc. Mi-am construit în timp o imagine a ceea ce înseamnă pentru mine o viaţă trăită frumos şi nu vreau să fac rabat de la niciunul dintre lucrurile în care cred. Să fiu pe scenă, în faţa publicului, într-o comunicare afectivă atât de intensă cu el, mă umple de bucurie. Iubesc întâlnirile cu prietenele mele, îmi place să fac yoga şi să gătesc reţete sănătoase şi am întotdeauna grijă de psihicul şi corpul meu, pentru că astfel îmi pot împlini proiectele în care cred şi care îmi aduc satisfacţie”, a mărturisit Laura.

Ea consideră că o femeie este ca o institușie și că nu este e acord cu afirmația conform căreia, femeia este „sexul slab”. 

„Sunt conştientă că sănătatea înseamnă în primul rând frumuseţe. Iar între frumuseţe şi încrederea în sine există o legătură foarte puternică. Se spune uneori că femeile sunt „sexul slab”, iar mie îmi vine să zâmbesc când aud asta. Nimic mai neadevărat! Cred că o femeie este aproape că o „institutie”. Am învăţat prin exemplele din familie şi propria experienţă, de-a lungul timpului, că sarcina noastră în lumea asta este una foarte importantă. Doar o femeie poate transformă o casă în cămin cald şi primitor şi oamenii care locuiesc sub acelaşi acoperiş în familie adevărată. :) Este datoria noastră să aducem puţină „culoare” în viaţa de zi cu zi, prin ceea ce însemnăm, prin propria feminitate”, a scris Laura pe blogul personal. 

Loading...
 
 

Citește și

  • „Nu ştiu cum arată Raiul, însă eu nu-mi pot imagina un loc mai frumos decât această insulă sălbatică şi spectaculoasă, foarte colorată, cu zeci (poate mii) de specii de flori, unele cum n-am mai văzut nicăieri, păduri virgine, bancuri de peşti multicolori. E o frumuseţe copleşitoare pe care fiecare om ar trebui să o vadă o dată-n viaţă”, a mărturisit Laura Cosoi despre locul pe care l-a vizitat săptămâna aceasta.

  • Foto

    Lauta Cosoi trăiește cea mai dulce așteptare, după spusele sale, fiin însărcinată în patru luni, iar pentru a face ca timpul să treacă mai ușor a plecat într-o vacanță exotică cu soțul său, Cosmin Curticăpean și cu prietena sa, Andreea Raicu. Laura a dezvăluit primele imagini în care burtica de gravidă este evidentă și, se poate observa, că radiază de fericire.