Cum se simte Anamaria Prodan, la trei zile după ce a fost la spital

anamaria-prodan-1.jpg

Anamaria a trecut recent printr-un moment neplăcut, făcându-i-se foarte rău și fiind transportată la spital
Foto Instagram

Anamaria Prodan a trecut recent printr-un episod neplăcut, după ce i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijire medicală. Deși nu a comentat în mod direct incidentul, Anamaria le-a dat fanilor săi de înțeles că starea ei de sănătate este una bună în prezent, deși în urmă cu numai trei zile medicii au dezvăluit că prezentatoarea TV avea tensiunea foarte mare și abia putea vorbi.

Miercuri seară, 31 octombrie, în jurul orei 23.30, Anamaria Prodan a ajuns la un spital din București, după ce a sunat la 112. O echipă de salvare s-a deplasat în locul unde se afla impresara, deoarece conform informațiilor de atunci, aceasta a încercat să ajungă singură, cu mașina, la cea mai apropiată unitate medicală. Anamariei i s-a făcut însă foarte rău la volan și a fost nevoită să cheme de urgență ajutoarele.

anamaria-prodan-gospodar-fara-pereche.jpg

Anamaria Prodan a reînceput filmările pentru „Gospodar fără pereche”, după ce a fost dusă cu salvarea la spital
Foto Instagram

Anamaria Prodan filmează pentru „Gospodar fără pereche”

Deși nu a comentat în mod public incidentul, la trei zile de la incident, Anamaria și-a bucurat admiratorii, publicând câteva imagini pe rețelele de socializare, în care apărea zâmbitoare, așa cum ne-a obișnuit. Prezentatoarea TV a dat astfel de înțeles că se simte bine, dat fiind faptul că a revenit și la îndatoririle sale profesionale. Anamaria a publicat pe Instagram câteva imagini din cadrul filmărilor emisiunii „Gospodar fără pereche”, difuzată de Pro TV.

anamaria-prodan-gospodar-fara-pereche2.jpg

Anamaria Prodan s-a afișat din nou zâmbitoare pe rețelele de socializare
Foto Instagram

Reacția Anamariei Prodan, după ce a ajuns la spital

La scurt timp de la incidentul neplăcut prin care a trecut, singura reacție a Anamariei a fost o imagine publicată pe conturile de socializare. Poza avea un mesaj care făcea referire la momentul în care a ajuns la spital. „Eu nu sunt fragilă ca o floare, sunt fragilă ca o bombă”, a fost mesajul vedetei, la momentul respectiv. În aceeași notă, prezentatoarea TV a publicat și o imagine prin care își exprima dorul față de mama sa, Ionela Prodan, care s-a stins din viață în urmă cu 6 luni.

Care este starea de sănătate a Anamariei Prodan

De asemenea, persoane din anturajul vedetei au declarat pentru Wowbiz că Anamaria se simte din ce în ce mai rău de ceva vreme, motivele fiind încă unele necunoscute. După incidentul de miercuri seară, însă, prietenii acesteia sunt din ce în ce mai speriați. „Este îngândurată, tristă, nu iese din casă, arată ca o nălucă în ultimul timp. Ce să mai spun, nimeni nu ştie, dar ea stă mult pe la spital. De trei ori pe săptămână este la Urgenţă şi face câte o investigaţie. Se pare că nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav? O boală nenorocită, ceva? Doamne fereşte”, au spus prietenii cei mai apropiaţi ai vedetei.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a sunat la 112. O echipă de salvare s-a deplasat în locul unde se afla impresara, deoarece conform informațiilor din presă, aceasta a încercat să ajungă singură, cu mașina, la cea mai apropiată unitate medicală. Anamariei i s-a făcut însă foarte rău la volan și a fost nevoită să cheme de urgență ajutoarele.

  • Anamaria Prodan alături de fiica sa Rebecca

    Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează un cuplu solid şi au o relaţie specială cu copiii lor. Rebecca, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan a ajuns la vârsta majoratului şi este pasionată de modeling, defilând deja pentru brand-uri celebre. Dacă un alt părinte ar fi revoltat la gândul că fiica sa va poza nud, iată că Anamaria Prodan nu are nimic împotrivă, ci consideră că alegerea de a poza astfel revine fiicei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1