Cum se simte Anamaria Prodan după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus: «Mare noroc am avut»

2-3-neatza-44257656_339408106884287_371008496323264512_o.jpg

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus
Citeste tot despre: 

Anamaria Reghecampf a fost confirmată cu coronavirus. Impresara a contactat virusul SARS-CoV-2 în urma unei întâlniri cu jucătorii clubului Hermannstadt. Nu mai puţin de opt jucători ai echipei au fost şi ei confirmaţi.

Anamaria Prodan Reghecampf a fost confirmată cu COVID-19, iar în prezent este izolată. Se pare că vedeta a început să aibă simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus după ce s-a întâlnit cu mai mulţi jucători, la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. În urma stărilor de rău persistenete, impresara şi-a facut test pentru depistarea coronavirusului şi rezultatul a ieşit pozitiv. „Am avut noroc că mi-am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat că am Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Problemele Anamariei Prodan au început după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt. După scurta vizită la Sibiu, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a început să simtă dureri de cap, iar febra a început să crească. Motive suficiente pentru a face testul pentru coronavirus, care a şi ieşit pozitiv. Imediat după, Anamaria Prodan a intrat în izolare şi speră că se va putea reface cu bine.


 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1