Cum se scuză Florența Marin pentru minijupul de la înmormântarea Olgăi Tudorache

florenta_marin.jpg

florena marin
Aşa a venit îmbrăcată Florenţa Marin
Foto: Sever Gheorghe

A intrat rău în gura lumii din cauza ţinute excentrice, pe care a afişat-o sâmbătă, 21 octombrie, la înmormântarea actriţei Olga Tudorache. Florenţa Marin a venit la biserică în rochie mini, din piele, cu cizme înalte, decupate şi cu mâinile pline de brăţări şi a ieşit în evidenţă în marea de persoane cernite. Fosta iubită a lui Leo Iorga are însă o explicaţie.

De trei zile încoace, ţinuta nepotrivită a Florenţei Marin (41 de ani) a încins Internetul. Oameni de toate vârstele şi categoriile au taxat-o dur, pe Internet, după ce Click! a publicat fotografiile de la înmomântarea Olgăi Tudorache, în care apare Florenţa, ca o floare, aranjată ca pentru o şedinţă foto. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră și sexy, cizme înalte cu decupaj trendy, cu mâinile pline de brăţări, ochelari de soare şi cu pletele în vânt, Florenţa Marin a defilat la înmormântare ca pe un podium de modă. Însă bruneta are o explicație pentru minijupul purtat la Biserica Kretzulescu, unde a fost depus trupul neînsuflețit al Olgăi Tudorache.

img_5328.jpg

Florenta Marin, Olga Tudorache
Florenţa a atras toate privirile la biserică
foto: Sever Gheorghe

“Am ajuns întâmplător la înmormântarea Olgăi Tudorache, pe care o stimez și o respect pentru tot ceea ce a făcut pentru teatrul românesc. Nu a fost ceva planificat! Imediat după slujba de înmormântare a Olgăi Tudorache, nașii copilului meu își celebrau cei 25 de ani de căsătorie tot în acea biserică, printr-o slujbă religioasă. Aveau nunta de argint. Am ajuns mai devreme și mi-am zis în gând că trebuie să intru în biserică, să stau câteva minute lângă sicriul Olgăi Tudorache. I-am sărutat mâna celebrei actrițe, a fost un moment pe care nu o să îl uit niciodată. Toată lumea mă critică, însă a fost un moment nepregătit. Mi-am dat blănița jos de pe umeri ca să fiu îmbrăcată cât mai simplu. Dacă veneam în mod special la înmormânatre aveam, cu siguranţă, o ală ţinută. În viaţă am fost de multe ori luată pe nepregătite”, ne-a spus Florența Marin, managerul trupei “Schimbul 3”.

img_5338.jpg

Florenta Marin, Olga Tudorache
Ţinuta nepotrivită a băgat-o în gura lumii
foto: Sever Gheorghe
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1