Cum se relaxează Valentina Pelinel în weekend

Valentina Pelinel infasurata in bumbac organic.jpg

valentina pelinel reteta cu votca
Valentina Pelinel
FOTO : arhiva personala

De când este o femeie liberă, Valentina Pelinel (34 de ani) încearcă să-şi ocupe timpul cu activităţile care chiar îi fac plăcere. Fostul fotomodel le-a mărturisit amicilor că atunci când vrea să scape de stres, într-o zi mohorâtă de weekend, se apucă de colorat. Da, aţi auzit bine, fosta soţie a lui Cristian Boureanu se relaxează cu "teme" pentru copii.

Valentina Pelinel se simte bine şi atunci când stă în casă, cu o carte în faţă. Dacă este una de colorat, cu atât mai bine, căci blonda este pasionată de astfel de activităţi.  

valentina.jpg

valentina pelinel carte de colorat
Valentina Pelinel adoră să coloreze
foto: arhiva personală

"Stare de duminică. Ştiaţi că există şi cărţi de colorat pentru adulţi? Coloratul este considerat şi o activitate antistres:) Vă recomand cu drag «Pădurea fermecată» şi «Grădina secretă»", a scris Valentina Pelinel pe reţeaua de socializare.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au divorţat în primăvara anul trecut după o relaţie de nouă ani. În timp ce fostul ei soţ a dat iama printre manechine, blondina s-a obişnuit cu statutul de femeie singură, însă ştie că undeva în lume îşi va găsi jumătatea. Boureanu este ocupat cu iubită lui mai tânără, Laura Dincă.

Loading...
 
 

Citește și

  • valentina pelinel

    Valentina Pelinel este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Blonda a reuşit să îşi facă un nume în industria internaţională a modei, graţie siluetei de invidiat şi a unui program de muncă riguros.

  • barbatii din viata valentinei pelinel

    Despre bărbații din viața Valentinei Pelinel (35 de ani) nu se știu prea multe, deși s-au vehiculat în continuu zvonuri în presa centrală. Fostul model a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei privată. Cel mai cunoscut bărbat din viața blondei este fostul ei soț, Cristian Boureanu (42 de ani), cu care a fost căsătorită timp de 7 ani. Au divorțat fără scandal și au rămas în relații bune.

  • De când s-a despărțit de politicianul Cristian Boureanu, Valentina Pelinel (34 de ani) a intrat într-o perioadă foarte fastă a vieții ei. Chiar dacă în acest moment nu are un iubit, la capitolul profesie toate îi merg fotomodelului ca pe roate. Și pentru că o imagine impecabilă cu cheltuială se ține, cea mai nouă investiție a Valentinei valorează 5.000 de euro și i-a asigurat frumoasei blonde un zâmbet perfect.

  • Valentina Pelinel a fost invitată în platoul emisiunii Click!, unde a vorbit despre secretele ei în materie de frumuseţe, dar a avut parte şi de o întrebare nu tocmai uşoară: ce crede despre relaţia fostul ei soţ, Cristian Boureanu, cu Laura Dincă, în vârstă de 18 ani.