Cum se relaxează Lidia Buble înainte de maratonul concertelor de Sărbători

lidia-buble.jpg

lidia buble portret
Lidia Buble are un program foarte încărcat de sărbători
foto: arhivă personală

Lidia Buble (25 de ani) e pe val și are agenda încărcată cu spectacole, astfel că, de sărbători, când familia se va strânge în jurul mesei, ea va lipsi.

Pentru a-și compensa absența, Lidia Buble s-a întâlnit, zilele trecute, cu o parte dintre surorile ei, la patinoar, să se distreze ca fetele. Pentru a păstra amintirea acelei zile, cele patru surori au imortalizat momentul.

lidia-buble-surori-patinoar-familie.png

lidia buble si surorile ei la patinoar
Lidia Buble s-a distrat cu surorile ei la patinoar
foto: arhivă personală/Instagram

 

Vedeta ține o legătură strânsă cu fanii pe rețelele de socializare, așa că artista a publicat imediat poza pe Instagram. „Ești cea mai norocoasă să ai așa surori minunate!”, „Prințesele gheții”, „Sunteți frumoase! Dumnezeu să vă binecuvânteze!” sunt doar câteva mesaje primite de artistă din partea fanilor.

Lidia Buble nu vrea să grăbească nunta cu Răzvan Simion

Răzvan Simion a cerut-o deja în căsătorie pe Lidia în mod neoficial, însă artista a explicat nu se simte pregătită momentan, deși știe că fericitul moment se apropie. Cântăreața a susținut că încă se simte ca un copil de 15 ani și că își dorește să mai „copilărească”

„Vreau, îmi doresc (să fie mireasă n.r). Mă văd măritată şi cu copii. Chiar dacă am 25 de ani, mă văd de 12, cel mult 15. Îmi doresc să am copii, doar că nu simt că este acum momentul. Nu vreau să fac că acum trebuie, şi că toate surorile mele s-au căsătorit. Eu simt lucrurile altfel.

Nu vreau să grăbesc lucrurile. Răzvan îşi doreşte foarte mult copii. Mai mult, doar că nu mă văd acum în postura de mamă. Mai vreau să mai copilăresc puţin. Am fost şi bonă şi tot timpul spuneam atunci că vreau să călătoresc, să văd lumea. Poate peste vreo doi sau trei ani mă văd aşa”, a mai explicat vedeta.

 

Citește și:

Lidia Buble a dezvăluit cum se înțelege cu copiii lui Răzvan Simion: «E un pas important»

Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Lidia Buble

 

Loading...

Citește și