Cum se relaxează Brigitte după despărţirea de Ilie Năstase!

ilie_nastase_brigitte_sfat.jpg

Brigitte și Ilie Năstase au o relație controversată, plină de certuri și împăcări
Foto: Arhivă Click

Nici 24 de ore nu au trecut de la marele anunţ, acela că s-a despărţit definitiv de Ilie Năstase, şi că a început o relaţie cu un alt bărbat, că Brigitte ne-a şi arătat ce bine se simţe cu noua ei viaţă.

Luni, 6 august, Brigitte Năstase (41 de ani) anunţa, pe Facebook, că divorţul de Ilie Năstase (72 de ani) este inevitabil, dar şi faptul că a început o nouă relaţie. “După cum știți, în februarie am decis să introduc divorțul, iar în tot acest timp am încercat, în nenumărate rânduri, să reparam ceea ce nu mai mergea în casnicia noastră. Din păcate, poate și datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil. Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum și am început o altă relație. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să își refacă viața. Vreau să îi mulțumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viața mea, că alături de el m-am simțit iubită ca o adevarată prințesă și îi doresc, sincer, să fie fericit”, a scris bruneta.

brigitte-nastase-turcia.jpg

Brigitte Nastase
Brigitte ne arată ce bine se simte în Turcia, cu noua ei viaţă
foto: arhivă personală

Contactat de Click!, fostul mare tenisman știa despre decizia brunetei, cu care s-a cuplat în 2010 și cu care s-a căsătorit în 2013. Ba, mai mult, Ilie ne-a spus şi unde se află cei doi “porumbei”. “Știam despre relație, să fie sănătoasă! Am aflat că acum au plecat într-o vacanță în Turcia, sunați-o pe ea pentru alte detalii”, ne-a spus Nasty. Azi, 7 august, Brigitte a pus pe reţelele sociale fotografii din vacanţă, dintr-un hotel luxos, imagini în care apare cu fundul de 4.000 de euro la vedere, îmbrăcată într-o rochie mulată, care-i scoate în evidenţă formele. În mai 2017, Brigitte a decis să îşi bombeze fundul printr-o intervenţie chirurgicală, în Turcia.

12-bp9h5565_preview.jpg

26 iulie Ilie Năstase a rămas supărat, în stradă, după o ceartă aprigă cu Brigitte
Loading...

Citește și

  • brigitte nastase sfat

    Minivacanța de Sfânta Maria a fost prilejul perfect pentru vedetele noastre să facă parada operațiilor estetice pe plaja din Mamaia. Printre frumusețile care au luat cu asalt litoralul românesc în acest weekend prelungit s-a aflat și Brigitte Năstase, care și-a etalat silicoanele și fundul bombat artificial în Turcia.

  • Inevitabilul s-a produs! La 7 luni după ce a introdus acţiunea de divorţ, perioadă în care din viaţa ei nu au lipsit scandalurile, Brigitte Năstase anunţă că are un nou iubit şi că a decis să nu se mai împace cu fostul soţ. Norocosul pare a fi un tânăr musculos, înalt ca bradul, cu care am surprins-o de două ori într-o singură săptămână.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1