Cum se reface iubita lui Cătălin Cazacu după ce a fost înșelată cu Cream

iubita_cazacu_2.jpg

catalin cazacu iubita ana roman
Aşa arăta Anna Roman când se iubea cu Cătălin Cazacu
Foto: arhivă personală

Viaţa merge înainte şi după un necaz în amor. Asta ne-a demonstrat frumoasa Anna Roman, tânăra care a fost înşelată, în direct la TV, de iubitul ei, Cătălin Cazacu. Campionul la motociclism, concurent la “Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană, s-a apropiat mai mult decât ar fi trebuit de Claudia Pavel, uitând că acasă, în România, îl aşteptă o iubită oficială. Anna Roman n-a sta prea mult pe gânduri, a rupt relaţia, iar acum îşi vede de viaţa ei. Şi a început cu o schimbare de look.

Frumoasa din Petroșani are de astăzi o imagine nouă, care îi pune și mai mult în evidenţă trăsăturile. Hair-stylistul Flavius Man, de la salonul “Yofi Hair Academy” din Pipera, i-a readus zâmbetul pe buze cu o transformare care o prinde de minune.

img_3803.jpg

Cream, Claudia Pavel, Exatlon, Anna Roman, iubita lui Catalin Cazacu, schimbare de look
Anna Roman, alături de hair-stylist-ul Flavius Man
foto: Yofi Hair Academy

”În primul rând, am ales să renunțăm la extensii și i-am făcut un tratament capilar cu polizaharide din alge marine, o invenție revoluționară descoperită în Israel, ce protejează părul împotriva proceselor chimice, cum ar fi decolorarea sau colorarea părului. Apoi, i-am făcut spălare de culoare, am vopsit rădăcinile și lungimile și i-am făcut mai multe șuvițe prin tehnica de highlight. Acum, Anna are o culoare ciocolatie, tip balayage”, ne explică Flavius Man.

img_3806.jpg

Cream, Claudia Pavel, Exatlon, Anna Roman, iubita lui Catalin Cazacu, schimbare de look
Anna este foarte mulţumită de rezultat

”Sunt foarte bucuroasă că am scăpat de părul negru și lung, pentru că mă deprima. Acum podoaba mea capilară a primit o doză bună de sănătate, dar și o culoare nouă și frumoasă”, a completat Anna Roman, care își ține la curent fanii cu noutățile din viața ei, prin intermediul rețelelor sociale.

Anna Roman l-a părăsit pe Cătălin Cazacu, după ce a văzut la televizor relația pe care acesta a dezvoltat-o în timpul concursului, cu cântăreața Cream. 

img_3801.jpg

Cream, Claudia Pavel, Exatlon, Anna Roman, iubita lui Catalin Cazacu, schimbare de look
Anna Roman a filmat toată procedura de la salon

cazacu_si_cream.jpg

exatlon cazacu cream
Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la "Exatlon"
foto: captură Kanal d
Loading...

Citește și

  • catalin cazacu iubita ana roman

    Cătălin Cazacu şi-a pus iubita în faţa faptului împlinit. Sportivul are o relaţie cu Ana Roman, dar la Exatlon a uitat că este "cuplat" şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Motocicilstul s-a luptat chiar să-şi convingă colegii din echipă să nu cumva să o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. Acasă, în România, Ana Roman a aflat de la televizor că iubitul ei s-a apropiat prea mult de o altă femeie.

  • Claudia Pavel e protagonista celui mai mare scandal de la ”Exatlon”, reality show-ul de la Kanal D, după ce şi-a băgat coada în relaţia dintre Cătălin Cazacu şi iubita sa! Săptămâna trecută a fost eliminată din show şi a pierdut bătălia pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături. Vrea să-şi renoveze casa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1