Cum se refac vedetele vara asta. «Coana Chiva» merge la băi, Anca Pandrea, în Turcia

c16-natasa.jpg

Nataşa Raab

Vara aceasta va fi una plină pentru două dintre actriţele îndrăgite şi iubite de la noi.

Nataşa Raab (66 de ani), cunoscută pentru rolurile din „Inimă de ţigan” şi „Regina” (Acasă TV), dar şi din reclamele în care o interpretează pe Coana Chiva, a ales să meargă la băi, pentru tratament: „Am nevoie să mă refac după un an istovitor, plin de probleme. După ce termin cu filmările pe care le am acum voi merge să mă relaxez la băi la o staţiune de la noi din ţară”, ne-a povestit Nataşa Raab. 

c26-anca-pandrea.jpg

Anca Pandrea

 

Cât o privește pe actriţa Anca Pandrea (73 de ani), aceasta are programată o vacanţă în Turcia, alături de câţiva prieteni, printre care şi Gazi Demirel.

 „Voi pleca câteva zile în Turcia şi sper să mă relaxez mai ales că am avut mai multe probleme în ultima vreme. Voi avea parte de mare, de soare, prieteni şi surprize, pentru că nu ştiu exact ce itinerariu ni s-a pregătit. Ştiu că ne vom plimba şi pe mare şi vom avea de vizitat multe locuri  frumoase”, ne-a  declarat ea.    

Loading...
 
 

Citește și

  • Actriţa din reclamele la iaurt, Nataşa Raab, împlineşte luni, 15 iulie, 66 de ani. Toată lumea o ştie din spoturile publicitare la produsele lactate, unde o interpretează pe pretenţioasa Coană Chiva, dar şi din telenovele precum „Inimă de ţigan” sau „Regina” (Acasă TV). Click! publică imagini de senzaţie de pe vremea când actriţa era manechin şi apărea, de asemenea, în reclame.

  • natasa raab pe patul de spital

    Actrița Natașa Raab (65 de ani) și-a postat aseară pe contul de Facebook câteva fotografii de la Spitalul Elias, unde se află internată de câteva zile. Vestita actriță și-a liniștit însă fanii care au bombardat-o cu întrebări legate de problemele de sănătate. ”Mai repar și eu din stricăciunile vieții de actor”, a răspuns cea cunoscută drept Coana Chiva din reclama la iaurt.