Cum se răsfaţă Lili Sandu după eliminarea de la Ferma Vedetelor

lili sandu.jpg

lili sandu operatii estetice
Lili Sandu este una dintre vedetele care spun că nu au trecut pe la estetician
foto: arhivă Click!

Lili Sandu s-a întors la viaţa ei de dinainte de fermă. A renunţat la straiele ponosite şi la bucatele drămuite şi acum se răsfaţă din nou în ţinute fine şi are mâncare din belşug. Şatena s-a fotografiat în timp ce lua un mic dejun copios, care să-i asigure energie pe toată durata zilei.

Lili Sandu a trăit un adevărat calvar la ferma din Cipru, unde a spălat vase, a gătit şi a pus osul la treabă la toate sarcinile gospodăreşti. Acum după aproape trei luni şi jumătate în care uitase cum e să îmbraci o rochie fină şi să ai mâncare pe săturate, focoasa şatenă poate răsufla uşurată căci s-a întors în lumea ei. Ea s-a fotografiat în timp ce savura un mic dejun sănătos.

lili_sandu.jpg

lili sandu ferma vedetelor eliminare mic dejun copios
Vedeta s-a întors la obiceiurile alimentare sănătoase
foto: arhiva personală

Actriţa este adepta unei alimentaţii vegane. Ea a exclus complet carnea din meniul ei, dar la fermă a fost obligată să cadă în păcat. Acum, după ce, de foame, a savurat cârnaţi prăjiţi, Lili Sandu s-a întors la obiceiurile ei mai vechi. Ea s-a lăudat amicilor că a avut o masă sănătoasă la care a mâncat omletă cu avocadă şi a băut un fresh de portocale.

Lili Sandu s-a stabilit dre şase ani şi jumătate în America, iar de atunci nu a mai pus carne în gură.  

Loading...

Citește și

  • Actriţă, dar şi fostă solistă a trupei Trinity, Lili Sandu a prins un contract baban cu PRO TV, după luni bune de şomat. Numai că a pornit cu stângul la show-ul ”Ferma vedetelor”, căci colegii ei de suferinţă au cam ridicat din sprânceană când au văzut-o îmbrăcată, la plecarea în Cipru, ca din reviste.

  • Actrița Lili Sandu (36 de ani), care a rezistat eroic la „Ferma vedetelor”, s-a dat în stambă, zilele trecute, la vestitul concurs difuzat de Pro TV și filmat în Cipru.

  • lili sandu ferma vedetelor buchet mireasa nunta lili sandu se marita

    La finele a trei luni de muncă, Lili Sandu a părăsit ferma, dar nu a plecat cu mâna goală. Nunta pe care vedetele s-au mobilizat să o organizeze ca la carte, în Cipru, i-a dat prilejul şatenei să pună mâna pe buchetul miresei. În popor, se spune că cea care reuşeşte să prindă buchetul este următoarea pe listă la căsătorie.

  • Iulia Vântur a ”dispărut” de la ”Ferma Vedetelor” (PRO TV), astfel că producătorii show-ului îi caută disperaţi o înlocuitoare. Printre favorite se numără Lili Sandu şi Adela Popescu, aflate mereu într-o competiţie acerbă pentru locurile de muncă libere din trust.