Cum se pregătește Catrinel Sandu de sosirea iubitului american, în România!

Catrinel Sandu (40 de ani) a trecut peste un divorț dureros, de fostul jucător de tenis Gabi Trifu, însă acum zâmbește din nou, căci are un alt iubit, pe care l-a cunoscut în America, unde ea locuiește de peste zece ani. Zilele acestea, bărbatul, căruia Catrinel nu vrea să-i dezvăluie identitatea, o va vizita în România.

Fosta bebelușă de la ”Cronica Cârcotașilor” (Prima TV)  are mari emoții, căci, în curând, va primi, în casa părintească din București, vizita iubitului american. Mai mult, ca să arate perfect, ea a dat fuga și la un cabinet de înfrumusețare, unde și-a pus gene false, pentru o privire mai pătrunzătoare. Catrinel Sandu a trecut, miercuri, și pe la doctorul care în 2017  i-a făcut implant mamar, și, deși avea emoții, ea a aflat, în urma consultului medical, că totul este în regulă.

Catrinel are 40 de ani, dar nici că îi dai, senzuala blondină ocupându-se la modul cel mai serios de look –ul ei. Nu și-a pierdut nici silueta de viespe, pe care și-o menține nu numai cu dietă, ci și cu exerciții, la sala de balet din Florida, unde este profesoară pentru câtev a grupe de copii. Fosta vedetă tv recunoaște că nu a prea avut noroc în dragoste. A bifat o relație amoroasă cu actorul Lucian Viziru, iar căsnicia cu Gabriel Trifu, s-a încheiat după 11 ani. El a părăsit căminul conjugal încă din 2016, după ce s-a îndrăgostit iremediabil de o altă femeie. Catrinel și Gabi au două fetițe, Lara (5 ani) și Sara ( 8 ani), care au rămas în grija ei. Toate trei se află în vacanța de vară la București.

Loading...
 
 

Citește și

  • catrinel sandu

    A fost înșelată de soț, amanta acestuia i-a râs în nas, a plâns, a suferit, a ajuns la divorț, dar iată că a apărut soarele și pe cerul lui Catrinel Sandu. Superba blondină este fericită și iubește din nou, iar recent a simțit nevoia să-și anunțe bucuria și pe Facebook, unde a pus un cadru romantic cu ea și noul bărbat din viața ei.

  • Catrinel Sandu

    Anul trecut, pe 7 iunie, Catrinel Sandu (41 de ani) a decis să-și mărească bustul la medicul estetician Vitalie Stan. Specialistul i-a recomandat implanturi de 380 de ml, iar Catrinel spunea pe atunci că această operație nu este un moft, ci o necesitate având în vedere că a trecut prin două nașteri.

  • catrinel sandu divort, gabriel trifu amanta, bebelusa inselata trifu, bebelusa inselata, gabi trifu, catrinel sandu, noul iubit

    Soarele a răsărit şi pe strada lui Catrinel Sandu (40 de ani), după o perioadă dificilă, în care s-a confruntat cu despărţirea de Gabriel Trifu (42 de ani).

  • Anul s-a încheiat cu o bombă mondenă. Gabriel Trifu (42 de ani) şi Catrinel Sandu (40 de ani) divorţează după 11 ani de căsnicie, însă vestea separării vine la pachet cu informaţii uluitoare din intimitatea celor doi. Click! a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al despărţirii, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea. Fostul tenisman avea o viaţă dublă în Florida.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1