Cum se pregătește Andreea Mantea pentru prima ediție a emisiunii «Te vreau lângă mine»

mantea_0.jpg

Andreea Mantea este nerăbdătoare să prezinte emisiunea in locul Biancăi Drăgușanu

Andreea Mantea este nerăbdătoare să ocupe scaunul de prezentatoare a emisiunii Te vreau lângă mine. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a măîrturisit că a pregătit multe surprize în cadrul emisiunii.

Până de curând, emisiunea a fost moderată de Gabriela Cristea timp de mai mult timp, iar anul trecut locul i-a fost luat de Bianca Drăgușanu. Andreea Mantea se pregătește intens pentru prima ediție a emisiunii de la KanalD.

38216662_270872837064387_5721398279430733824_n.jpg

Andreea Mantea începe maine să prezinte emisiunea Te vreau langa mine
Foto Instagram

„Sunt foarte emoționată pentru că este un nou început pentru mine, dar de abia aștept să vă ofer două ore, de la 13:00 la 15:00 în fiecare zi de luni până vineri, pline de emoție, iubire, speranță și povești de viață dornice să fie spuse! Aș vrea să vă rog să îmi fiți alături, pentru că am nevoie de voi! Iar pe cei care au nevoie de iubire, pe cei care se tem de singuratate și pe cei care nu și-au întâlnit încă jumătatea, să aibă încredere în mine, să prindă curaj și să se înscrie la emisiune”, a fost mesajul transmis de Andreea Mantea.

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea mantea te vreau langa mine

    Emisiunea "Te vreau lângă mine" se întoarce din vacanţă şi va avea o altă gazdă. După plecarea Biancăi Drăguşanu, show-ul matrimonial de la Kanal d va fi prezentat de Andreea Mantea şi ea proaspăt întoarsă şi cu bateriile încărcate dintr-un concediu de vis în Turcia. Bruneta îşi va lua postul în primire din 20 august, moment în care va modera noul proiect care i-a fost dat pe mână.

  • Andreea Mantea a dat lovitura! După ce a fost anunțat faptul că o va înlocui pe Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, Andreea Mantea a mai făcut rost de încă un post de prezentator. Vedeta se va întoarce pe micile ecrane în cadrul viitoarei ediții a emisiunii „Se strigă darul!”, alături de fostul ei coleg, Mihai Mitoșeru. Andreea Mantea a mai fost moderatoarea emisiunii, în edițiile trecute, însă a fost înlocuită de Dianna Rotaru.