De ce s-a hotărât Ozana Barabancea să slăbească: «Începusem să mănânc compulsiv»

barabancea.jpg

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea i-a şocat pe toţi după ce a început să slăbească în mod spectaculos. Artista a ajuns să piardă 40 de kilograme şi nu se ascunde să vorbească despre acest lucru.

Jurata de la "Te cunosc de undeva" are grijă ce mănâncă şi a recunoscut că hotărârea de a se opera pentru a slăbi a luat-o atunci când a simţit că ar putea muri din cauza kilogramelor în plus. Artista a mărturisit că şi-a echilibrat alimentaţia şi are grijă la ce mănâncă, iar pe lânga aceste lucruri, Ozana ţine şi o dietă pe bază de proteine.

"Sănătatea- din acest motiv am decis să slăbesc. Începusem să mănânc compulsiv. Atunci când mâncăm, nu trebuie să facem alte activităţi, trebuie să acordăm timp meselor, este adevărat contează şi cât mâncăm, eu mânânc şi dulce, dar am renunţat la ciuguleli, disciplina este necesară. Când mi-am dat seama că urc greu scările, am avut şi un incident pe Vârful Omu şi era să mor...a fost cumplit, am luat decizia de a mă opera. Nu a fost o decizie uşoară. Am urmat dieta pe bază de proteine. Mi-a fost bine atunci cu dieta asta am slăbit vreo 38 de kilograme. Atunci am slăbit în două luni de zile şi în doi ani am pus totul pe mine. Totul ţine de psihic. Trebuie să îţi pese de ce mănânci, trebuie să îţi pese de tine. Trebuie să mănânc puţin, încet, sunt alimentele pe care corpul meu le respinge. Mănânc maxim 100 de grame pe masă. Oricât aş vrea, nu pot să mănânc mai mult. M-am disciplinat să nu mai ciugulesc. Dar, dacă sar peste mese, încep problemele, sunt nervoasă şi începe stomacul să mă ardă. Dulcele se depune, încerc să mănânc sărat." a mărturisit Ozana Barabancea pentru Antena3.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1