Cum se înțelege de fapt Lavinia Pârva cu soacra ei

3-bd-foto-1-35col-27cm-lavinia.jpg

Lavinia Pârva şi mama lui Ştefan Bănică se înţeleg de minune
Foto: Blitz

“Soacră, soacră…poamă acră?”. Nici vorbă! Lavinia Pârva (30 de ani) poate răsufla uşurată pentru că a reuşit să-i intre la inimă Sandei Liteanu, mama lui Ştefan Bănică jr. (48 de ani). Se pare că sexoasa brunetă a trecut testul şi are mari şanse să devină noră cu acte oficiale.

A trebuit să treacă doi ani ca să le surprindem umăr la umăr pe cele mai importante femei din viaţa lui Ştefan Bănică jr. Semn că-n tot acest timp, iubita cântăreţului a depus eforturi să o cucerească pe exigenta doamnă Liteanu.

Ce bine se înţeleg Lavinia Pârva şi soacra ei

 • Lavinia Pârva şi mama lui Ştefan Bănică Jr. au ieşit împreună în oraş
  Foto: Blitz
 • Cele două au petrecut aproape şase ore într-un complex comercial din nordul Capitalei
  Foto: Blitz
 • Lavinia Pârva şi mama lui Ştefan Bănică se înţeleg de minune
  Foto: Blitz
 • Andreea Marin era deseori văzută în public cu mama lui Ştefan
 • Maximize

1/4
 

Drept urmare, Lavinia a rărit apariţiile mondene şi s-a transformat în fată de casă. Nu de puţine ori a fost surprinsă în supermarketuri, alegând cu grijă iaurturi şi salate pentru iubit, iar anul acesta s-a făcut şi profă de muzică pentru prichindei, arătând altfel că poate fi şi o mămică ideală. Cu aşa listă lungă de fapte bune, inevitabilul s-a produs, iar bruneta a luat notă de trecere în faţa “mamei soacre”. Imaginile realizate recent de fotoreporterii Click!, confirmă faptul că artista şi mama lui Bănică jr. se înţeleg de minune.

Cele două au ieşit în weekend, “ca fetele” la cumpărături. Dacă Sanda Liteanu purta haine cernite din cap până-n picioare, Lavinia a dat o pată de culoare vestimentaţiei. Bruneta a purtat o pereche de jeanşi rupţi, un pulover larg de un roşu aprins şi o pereche de platforme, ţinută care o făcea să arate ca o adolescentă. După ce au făcut câteva cumpărături într-un centru comercial din Băneasa, cele două au intrat în mall. Aici, Lavinia a însoţit-o pe “soacră” la cumpărături, cea din urmă vrând probabil să-şi înnoiască garderoba. După shopping, s-au ospătat la un restaurant exclusivist şi au stat la poveşti. Lavinia a fost o companie plăcută pentru mama artistului, care a fost în permanenţă cu zâmbetul pe buze. De remarcat, că bruneta a stat mai mereu cu portofelul în mână, semn că tot ea a făcut şi plata. Toată distracţia a durat nu mai puţin de şase ore, iar la final cântăreaţa a condus-o pe Sanda acasă.

Sanda Liteanu a rămas în relaţii bune cu Andreea Marin

3-bd-foto-4-2coloane-marin.jpg

Andreea Marin era deseori văzută în public cu mama lui Ştefan

Andreea Marin (40 de ani) şi Ştefan Bănică (48) au fost căsătoriţi şapte ani şi au împreună o minunăţie de fetiţă, Violeta, în vârstă de 8 ani. Chiar dacă cei doi au divorţat la începutul anului 2013, “zâna” a rămas în relaţii bune cu fosta soacră. În timpul căsniciei, cele două obişnuiau să meargă împreună la cumpărături, să iasă la evenimente mondene sau să o plimbe pe Violeta în parc. Acestea se mai văd ocazional, mai ales că bunica Sanda e tare ataşată de nepoţică, astfel că Andreea o mai duce pe fetiţă în vizită la fosta soacră.

Mai are un nepot de la Camelia Constantinescu

3-bd-foto-5-2coloane-banica.jpg

Camelia Constantinescu şi Ştefan Bănică jr. au fost împreună 5 ani

Camelia Constantinescu e cea care i-a oferit primul copil lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan, de 13 ani. Ea nu a fost căsătorită oficial cu Bănică, iar cei doi s-au despărţit în anul 2006, când se pare că el ar fi început să se vadă cu Andreea Marin. Chiar dacă puţin a lipsit ca cei doi să nu ajungă la tribunal pentru a-şi disputa copilul, Sanda Liteanu nu a vorbit-o niciodată de rău pe Camelia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1