Cum se înţeleg Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pârva după căsătorie: "Noi ne iubim şi ne respectăm la fel"

lavinia-parva-stefan-banica-celebrity-awards-2014-1.jpg

Lavinia Pârva, Ştefan Bănică jr
Lavinia Pârva, noi declaraţii despre căsnicia cu Ştefan Bănică Jr

Lavinia Pârva a confirmat faptul că ea şi Ştefan Bănică jr au devenit soţ şi soţie şi a povestit cum s-a desfăşurat evenimentul. Aceasta a purtat două rochii, şi a declarat că alături de ea au fost cei mai buni prieteni, dar şi familia celor doi.

Artiştii s-au căsătorit în Bulgaria şi au vrut să ţină presa la distanţă. Lavinia a mărturisit că a avut emoţii la cununia religioasă, dar a fost foarte bucuroasă că a avut alături de ea persoanele cele mai apropiate. 

"A fost un eveniment frumos, a avut loc într-un loc frumos. Oamenii au ştiut la ce eveniment vor veni. Mi-am dorit foarte tare, atât eu, cât şi soţul meu să avem oamenii apropiaţi alături de noi şi a fost un eveniment foarte reuşit.

Am avut două rochii de mireasă. Eu mi-am dorit să am o rochie simplă şi comodă dar am vrut să am şi una spectaculoasă. Au fost alături de mine părinţii şi prietenii apropiaţi.

Nu a schimbat cu nimic actul de căsătorie în relaţia noastră. Nu este nicio diferenţă. Noi ne iubim şi ne respectăm la fel.

De Crăciun vom fi acasă, în familie, iar de revelion vom fi pe scenă. Îmi face plăcere", a declarat Lavinia pentru Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și