Cum se duce Elena Băsescu la muncă! Este angajată la Camera de Comerţ

eba.jpg

elena basescu machiaj serviciu camera de comert si industrie
Elena Băsescu are tot timpul grijă la vestimentaţie
foto: arhiva personală

După weekend-ul petrecut la mare, Elena Băsescu (37 de ani) a revenit în Bucureşti, la activităţile ei obişnuite şi îşi etalează bronzul proaspăt obţinut pe plajă la Camera de Comerţ şi Industrie, acolo unde este angajată din luna ianuarie 2016, pe un salariu net de 3.000 de lei. Preocupată mereu să arate bine, bruneta ne-a dat câteva indicii asupra ţinutei şi a look-ului pe care le adoptă atunci când merge la job.

Mamă a doi copii, care au rămas în grija ei după divorţul de Bogdan Ionescu (38 de ani), Elena Băsescu nu îşi neglijează serviciul. Deşi nu este cea mai matinală persoană, bruneta are grijă să se achite cu brio de toate sarcinile. Mezina familiei fostului preşedinte munceşte în cadrul departamentului de Relaţii Internaţionale, îşi începe programul la ora 9.00 şi părăseşte locul de muncă în jurul orei 18.00, aşa că cele 9 ore petrecute la birou o ajută să-şi mute gândul de la problemele pe care le are în viaţa amoroasă.

elena_basescu.jpg

elena basescu machiaj serviciu camera de comert si industrie
Elena Băsescu a optat pentru un machiaj de zi destul de intens
foto: arhiva personală

Aflată în trafic, la volanul bolidul ei, Elena şi-a făcut un selfie cu care a spus mai mult decât o mie de cuvinte. Îmbrăcată casual, bruneta a dat o pată de culoare ţinutei cu sacoul verde, care i-a definitivat look-ul de birou, dar şi cu machiajul destul de strident pentru o zi obişnuită de lucru. Bruneta a acordat atenţie şi coafurii, aszfel că părul ei arăta imepcabil. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Eba şi în trecut când mergea la lucru. La scurt timp după divorţul din toamnă, Elena era abătută, dar la fel de atentă la vestimentaţie şi la accesoriile de lux. 

Elena a divorţat de Bogdan Ionescu după 4 ani de mariaj

După o vară fierbinte, în care a încercat să-şi salveze mariajul cu Syda pe litoral, Elena Băsescu a anunţat câteva luni mai târziu (2 septembrie 2016) că se departe de tatăl copiilor ei. Căsătoriţi la 1 septembrie 2012, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au anunţat că pun punct unui mariaj scurt, dar din care au prins viaţă doi copii, Sofia Anais (3 ani şi 9 luni) şi Traian junior (2 ani). În timp ce fostul soţ al Elenei s-a cuplat cu modelul maria Grigoriu, bruneta se ocupă de cei mici, care reuşesc să-i aline suferinţa şi să o facă să zâmbească. 

Loading...

Citește și

 • elena basescu bogdan ionescu

  Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

 • elena basescu iubit nou divort syda

  Divorţul de Bogdan Ionescu a lăsat urme adânci nu doar în sufletul Elenei Băsescu, ci şi asupra fizicului ei. Bruneta a slăbit enorm, iar ultima imagine recentă cu ea în costum de baie o înfăţişează într-o variantă mult schimbată. Dacă nu i-ar avea pe cei doi copii din mariajul cu Syda lângă ea ai zice că mezina familiei Băsescu este o adolescentă care se joacă la malul mării spre amuzamentul prichindeilor.

 • elena basescu bogdan ionescu

  În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

 • elena basescu sofia anais sedinta foto paste

  Pe Elena Băsescu sărbătorile pascale o găsesc în familie, alături de cei doi copii superbi din mariajul cu Bogdan Ionescu şi de părinţii săi. Fiica fostului preşedinte al României a profitat de vremea frumoasă şi şi-a surprins micuţii, afară pe iarbă, costumaţi special pentru Paşte. Bruneta nu a ratat ocazia de a face câteva fotografii pe care le-a publicat pe reţelele sociale.