Cum se descurcă Andra cu Eva, fetiţa ei de două luni

andra_si_eva_2.jpg

andra eva fetita doua luni colici
Andra are o fetiţă foarte cuminte
foto: arhiva personală

A avut o sarcină care nu i-a pus probleme deosebite, iar acum se bucură de fiecare clipă alături de micuţa Eva Maria Ioana. Andra (29 de ani) a devenit din nou mămică în urmă cu două luni când a adus pe lume un bebeluş care a cântărit la naştere 3,630 kg. Artista a povestit cum se împarte între cariera muzicală şi familie.

Andra este o mămică extrem de fericită. De când şi-a îndeplinit visul şi a adus pe lume şi o fetiţă, artista având deja un băieţel, solista este în culmea fericirii. Ea a mărturisit că bebeluşul este foarte cuminte şi se trezeşte noaptea doar pentru a mânca. "Are deja cinci kilograme. Doarme foarte bine noaptea, nu este zgomotoasă. Avem noroc din punctul acesta de vedere. Se trezeşte ca să fie alăptată. Este o mâncăcioasă. Spre deosebire de David care ziua dormea şi noaptea devenea agitat, Eva nu ne face astfel de probleme.

Ea este activă pe timpul zilei şi doarme când trebuie. Mai plânge când are colici, pentru că avem şi aşa ceva. Sunt momente dificile pentru orice mămică şi bebeluşul ei, dar nu ne plângem", a povestit Andra în studioul de la radio 21 unde miercuri dimineaţa a fost invitată pentru a-şi promova noua piesă "Niciodată să nu spui niciodată" pe care o cântă alături de Cabron.    

Andra și Măruță s-au căsătorit în 2008 și au devenit părinți pentru prima oară la 16 martie 2011. În urmă cu două luni, familia artistei şi a prezentatorului s-a mărit cu un nou membru. Solista s-a întors rapid pe scenă după operaţia de cezariană, astfel că acum trei săptămâni a lansat un nou videoclip.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1