Cum se apără Betty Salam în fața acuzațiilor conform cărora și-ar fi dat iubitul în judecată

hjhj.jpg

Betty Salam și iubitul ei

S-a zvonit recent că Betty Salam și-ar fi dat în judecată iubitul, deoarece a fost surprinsă la Primărie, însă Betty a mărturisit că este ceva normal ce se întâmplă și a respins cu desăvârșire acuzațiile primite. Cei doi sunt hotărâți să se căsătorească și o vor face chiar înainte ca ea să împlinească 18 ani.

Betty a mărturisit că motivul pentru care a mers la Primărie a fost să depună actul cu ajutorul căruia să poată primi acordul de a se căsători înaintea împlinirii 18 ani. 

Zoom
Betty Stoian și Cătălin Vișănescu
Foto Instagram

"Zilele acestea au apărut din ce în ce mai multe ipoteze și scenarii legate de cununia civilă care va avea loc, în acest an, între mine și Cătălin. Este dureros să văd cum un eveniment fericit și plin de iubire este mânjit de presă cu ipoteze cât mai SF. Eu și Cătălin suntem bine și ne iubim mai mult ca oricând. Actul depus la primărie este absolut normal deoarece cununia va avea loc cu doar câteva zile înainte ca eu să împlinesc 18 ani. Nu l-am dat în judecată pe omul pe care îl iubesc, din contră, îmi doresc să-mi împart tot restul vieții alături de el. Motivul acestei cununii este iubirea ce ne leagă de 3 ani deja și am considerat că așa este cel mai bine pentru noi. Aș ruga foarte mult ca cei care doresc să facă un material legat de acest eveniment să se informeze corect și să nu mai târască în noroi și scandal o relație frumoasă", a scris Betty pe Facebook. 
 
loading...
Loading...

Citește și

  • Fiica lui Florin Salam îşi doreşte să se căsătorească imediat cum va împlini 18 ani. Tânăra artistă s-a mutat deja cu iubitul ei, Cătălin Vişănescu, iar cei doi se plănuiesc evenimentul care va avea loc atunci când Betty va împlini 18 ani. Aceasta a renunţat la mâncărurile fast food, şi speră ca până în ziua nunţii să ajungă la silueta la care visează.

  • betty stoian catalin visanescu nunta

    E treabă serioasă între Betty Stoian şi Cătălin Vişănescu! După ce a fost cerută în căsătorie în aeroport, fiica lui Florin Salam s-a mutat definitiv de acasă. Bruneta se căsătoreşte în această vară cu logodnicul ei şi are emoţii mari.