Cum se apără Andreea Bănică după ce a fost acuzată de escrocherie

Andreea Bănică a lansat o nouă piesă

Andreea Bănică este în mijlocul unui scandal uriaş
Foto: Facebook

Numele Andreei Bănică este în aceste zile implicat într-un scandal de proporţii. Însărcinată în opt luni,cântăreaţa este acuzată de administratorul unui hotel de lux din Iași că nu a plătit pentru cele trei camere în care a stat zilele trecute împreună cu stafful ei.

Andreea Bănică a fost invitată să susțină un recital la o nuntă în Iași, iar după spectacol s-a odihnit peste noapte la respectivul hotel. De dimineață, i s-a cerut să plătească pentru cazare, însă cântăreaţa a refuzat. De aici un întreg scandal, cu acuzații și comentarii din partea oficialilor hotelului care au vrut inițial să o reclame la poliție. Lucian Mitrea, managerul și totodată soțul Andreei Bănică, a explicat ce s-a întâmplat la Iași.

"Andreea Bănică a susținut sute de concerte și scrie și în contractul semnat de ambele părți ca beneficiarul evenimentului să suporte toate costurile. Acest aspect este de notorietate și nici nu ar trebui să se discute. Mai mult, rezervarea pentru respectivele camere a fost făcută de beneficiarul evenimentului, nu de Andreea sau de cineva din stafful ei. N-am întâmpinat nicio problemă la cazare, nu ne-a informat nimeni că trebuie să plătim, pentru că am fi rezolvat situația atunci, pe moment, cu beneficiarul evenimentului. A doua zi, după ce Andreea și stafful ei au plecat de la hotelul din Iași, am fost sunat de la recepția hotelului și mi s-a comunicat că mirele a spus că trebuie să plătim noi cazarea. Este un gest care nu se face. Cine rezervă o cameră la hotel oferind datele lui trebuie să o și plătească. Andreea și nimeni din staff nu a completat și nu a semnat vreo fișă de cazare. Nimeni nu s-a așteptat ca oamenii care au făcut rezervarea să nu plătească, iar poziția hotelului a venit după ce aceștia le-au comunicat că nu vor să plătească. De ce nu a plătit mirele rezervările pe care le-a făcut nu e problema mea.

Am sute de concerte, dar niciodată nu s-a pus problema să te pună vreun beneficiar al evenimentului să-ți plătești camera de hotel. Cine te invită suportă toate costurile. În acest caz, el (mirele - n.r.) ne-a spus la ce hotel să mergem și unde avem rezervările, avem totul pe mesaje. Recepționera i-a cerut dimineață tour-managerului să plătească pentru camere, iar tour-managerul i-a spus că acestea se plătesc de către cel care i-a invitat și au plecat. Asta este tot, de asta n-am plătit noi. Nu a fost niciun scandal, nu i-a oprit nimeni pe scări”, a spus soţul artistei pentru www.ziarulring.ro.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Se îngroaşă rândurile vedetelor care se pregătesc să devină din nou mămici. După ce Andreea Bălan, Adda, Bianca Drăguşanu şi Antonia au anunţat că sunt gravide, iată că ieri şi Andreea Bănică (38 de ani) le-a împărtăşit fanilor ei vestea cea mare.

  • andreea banica

    Vestea că Andreea Bănică (38 de ani) este gravidă i-a surprins chiar și pe ea și Lucian Mitrea, soțul său. Frumoasa vedetă nu-și mai încape în piele de fericire. Toată familia este încântată, chiar și micuța Sofia (7 ani), fiica solistei, care deja i-a făcut un program serios mamei sale.

  • andreea banica insarcinata din nou

    Solista este însărcinată în patru luni şi a visat că va avea un băieţel. Andreea Bănică (37 de ani) și impresarul Lucian Mitrea formează un cuplu de peste 20 de ani și mai au împreună o fetiță în vârstă de 7 anișori, Sofia.

  • andreea banica

    Vestea că Andreea Bănică (38 de ani) este însărcinată a luat-o prin surprindere chiar și pe ea. Chiar dacă sarcina cu primul său copil, Sofia, acum în vârstă de 7 ani, a fost planificată, băiețelul pe care urmează să-l aducă pe lume în mai puțin de cinci luni a fost un cadou nesperat pentru vedetă și Lucian Mitrea, soțul ei.