Cum se apără Andreea Bălan de cele mai dure vorbe de pe internet

andreea-balan-fetita1.jpg

Andreea Bălan a fost criticată pe rețelele de socializare de mai multe mame

Andreea Bălan a primit câteva mesaje foarte dure din partea oamenilor și a reacționat imediat, printr-un articol publicat pe blogul personal. Vedeta a fost criticată pentru faptul că mai are timp și de alte activități după ce a născut. În viziunea celor care au criticat-o, ea ar trebui să stea numai cu copilul.

Andreea Bălan a fost foarte supărată când a citit mesajele oamenilor care au criticat-o, spunându-i că ar trebui să stea mai mult cu copilul ei și să-l alăpteze.

Andreea Bălan a fost criticată pe internet

Andreea Bălan a publicat un mesaj pe blogul personal, unde a comentat, la rândul ei, toate afirmațiile răutăcioase ale oamenilor.

”Odată devenită mamă, m-am lovit de alte mame care aleg să alăpteze un an, doi (foarte frumos), dar care în această perioadă îşi creează obiceiul prost de a le face pe celelalte mame, care nu alăptează mult timp, din diferite motive, să se simtă ciudat, nasol, prost. “Vaai, dar de ce nu alăptezi mai mult?» sau «De ce nu stai cu bebele la sân ore în şir ca să stimuleze», «Vai, ce păcat, laptele matern e cel mai bun» şi multe alte propoziţii, care te fac să te simţi ciudat şi «greşită» dacă nu ai un psihic tare şi nu eşti puternică. Nu pot să înţeleg de ce aceste mame simt nevoia să se ridice în slăvi, ce mame bune sunt ele că fac asta un an, doi şi ce mame rele sunt alea care nu pot, nu au sau nu vor?! Aceste afirmaţii stupide pot produce depresie şi pot implementa ideea ca nu eşti o mama bună”, a notat Andreea Bălan pe blogul ei.

Solista și soțul ei, actorul George Burcea, au împreună o fetiță de doi anișori, pe Ella, Andreea fiind din nou însărcinată tot cu fetiță.

Loading...

Citește și

  • Sarcina avansată nu o împiedică pe Andreea Bălan să facă ceea ce-i place: să cânte și să danseze. Vedeta își execută în continuare exemplar coregrafiile, chiar dacă s-ar crede că burtica de gravidă ai fi avut toate șansele să o încurce. Fiindcă mai are puțin până va deveni mămică pentru a doua oară, cântăreața și soțul ei au început deja să se gândească și la numele micuței lor.

  • Andreea Bălan a vorbit pe blogul personal despre decizia sa de a îi ascunde fața fetiței ei, Ella, în pozele pe care le-a publicat, de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare. Deși, ulterior, i-a arătat celei mici fața, prin intermediul unui pictorial, vedeta a decis să explice motivele reale pentru care cea mică a stat „ascunsă” o perioadă. Andreea și-a justificat decizia după ce a fost acuzată că a urmărit obținerea de bani de la revista căreia i-a acordat pictorialul în exclusivitate.