Cum a scăpat Lora de şantaj. Cine i-a pus beţe-n roate

lora.jpg

lora santaj management echipa probleme
Lora a trecut prin momente grele chiar după ce a divorţat de Dan Badea
Foto: Antena 1
Citeste tot despre: 

Lora (33 de ani) face dezvăluiri uluitoare. Cântăreaţa a povestit că a trecut prin momente grele când a descoperit că oamenii în care avea încredere erau pe punctul de a o şantaja. Totul s-a întâmplat după o discuţie între artistă şi echipa ei de management.

Lora a povestit la emisiunea „Star Chef” de la Antena Stars că a fost cât pe ce să fie șantajată și, ca și când asta nu ar fi fost de ajuns, persoana care a ales să o trădeze făcea parte din cercul ei de încredere. „Am surprins pe cineva care înregistrase aproape trei ore discuții intime dintre mine și echipa mea de management”, își amitește cântăreața. „Bineînțeles că am șters”, a povestit Lora, care este acum mulțumită de faptul că a reușit să își controleze reacțiile. „Era să iasă foarte, foarte urât”, a declarat ea. Totul s-a întâmplat chiar la ea acasă, dar această experiență a ajutat-o să "citească" oamenii mai repede și să fie mai atentă în fața cui se deschide.

Lora a mărturisit şi ce îţi doreşte cel mai mult de la bărbatul de lângă ea. Artista a explicat că tocmai pentru că atunci când era mică mama ei era nevoită să muncească foarte mult și nu avea timp să îi acorde atenție, şi-ar dori un iubit care să nu o neglijeze. Cântăreața a spus din nou că își dorește să aibă un copil și speră să fie o mamă bună, dar spune că, deocamdată, programul pe care îl are nu îi permite să se gândească serios la acest lucru.

Toama trecută, Lora a divorţat de comediantul Dan Badea după doi ani de mariaj.

Loading...

Citește și

 • lora ionut ghenu relatie amoroasa

  Nu iese fum fără foc, zice o vorbă românească. Zvonurile privind o idilă între Lora şi tour-managerul ei Ionuţ Ghenu încep uşor-uşor să prindă contur. Deşi artista a negat vehement că ar fi ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie şi o bună relaţie profesională, imaginea publicată chiar de Lora pe reţelele sociale ridică semne de întrebare cu privire la sinceritatea solistei.

 • lora ionut ghenu petrecere viva cuplu asortati

  Lora a plecat urechea la zvonurile lansate de "gurile rele", iar acum le dă satisfacţie celor care au spus despre ea că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. Cântăreaţa nu s-a mai ascuns de nimeni şi, joi seara, la petrecerea organizată de Viva! a venit însoţită de tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu. Cei doi s-au comportat toată seara ca un adevărat cuplu.

 • lora ionut ghenu

  După ce a lansat hit după hit, Lora vrea să dea lovitura şi în afaceri! Artista şi-a deschis un magazin de haine în oraşul natal al tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu, bărbatul care se ocupă de concertele ei şi de tot ceea ce înseamnă "brandul" Lora. A făcut lansarea oficială marţi (30 iunie) la Târgovişte, în centrul vechi al oraşului acolo unde reprezentantele sexului frumos se vor simţi în elementul lor.

 • lora

  Lora (33 de ani) este una dintre cele mai dorite vedete ale momentului. Recent aceasta a făcut dezvăluiri incendiare care i-a pus pe jar pe admiratorii ei. Blondina a vorbit despre ceea ce îi place să facă în dormitor.

 • Lora nu s-a mai ascuns şi a făcut dezvăluiri despre relaţia ei cu managerul ei, Ionuţ Ghenu. Blonda s-a săturat să se tot speculeze în presă că i-ar fi «furat» iubitul Doiniţei Oancea. Aceasta a mărturisit într-o emisiune televizată că se înţelege foarte bine cu acesta şi nu ar strica pentru nimic în lume prietenia lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1