Cum a scăpat Adda de depresia postnatală. Artista este mămica unui băiețel de 9 luni

adda.jpg

adda depresie potnatala copil alexandru sot
Adda a povestit că nu i-a fost ușor să treacă peste temerile pe care le au tinerele mămici
foto: arhiva personala

Depresia postnatală este o problemă cu care se confruntă tot mai multe femei după ce devin mămici. Nici Adda nu a gestionat prea ușor situația când s-a văzut cu bebelușul în brațe și copleșită de tot felul de gânduri, cântăreața a trebuit să lupte cu ea pentru a ieși din impas.

Adda (25 de ani) este mămica lui Alexandru, un băiețel de nouă luni, iar dacă acum și-a regăsit echilibrul, nu la fel de bine a stat imediat după ce a născut. Cântăreața a recunoscut că a trecut prin momente grele când bebelușul ei a venit pe lume. “Îmi iubesc foarte mult familia și iubesc si muzica, deci pot să spun că tot ceea ce fac, fac din iubire. Îmi era teamă că nu o să mă descurc și a trebuit să mă obișnuiesc din nou, cu mine. Am plâns mult și am trecut prin multe stări.

adda_baietel.jpg

adda baietel alexandru
Adda este extrem de fericită de când Alexandru a apărut în viața ei
foto: arhiva personala

Oamenii din jurul meu, mama și Cătălin, m-au ajutat foarte mult. Și un rol foarte important l-a avut cel mic, pentru că mă făcea mai puternică în fiecare zi. M-am mobilizat foarte repede și am început ușor-ușor să intru în studio să lucrez la piese noi. Cred că cel mai important este să ai răbdare cu tine atunci când treci prin astfel de momente, pentru ca ceea ce urmează după este minunat. Momentele petrecute cu cel mic sunt absolut superbe”, a povestit Adda despre perioada în care s-a luptat să iasă din depresia postnatală.

Adda a cunoscut succesul pe plan profesional dupa lansarea piesei “Îți arăt că pot”, care a ajuns rapid pe primele locuri în topurile din România. Recent, ea a lansat single-ul “De Dorul Tau”, care a strans aproape 7 milioane de vizualizari pe Youtube.

 

Loading...

Citește și

 • adda a nascut

  Adda (24 de ani) a născut, sâmbătă (22 octombrie). Solista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care cântărește 3.2 kg. Artista și iubitul ei, Cătălin Rizea, nu-și mai încap în piele de fericire!

 • adda

  Adda (24 de ani) se pregătește să sărbătorească o lună de când familia i s-a mărit. Artista își face datoria de mamă și a trecut deocamdată cariera pe un plan secund, căci a decis să se dedice lui Alexandru Cătălin și să-i supervizeze fiecare mișcare.

 • adda

  Adda (24 de ani) este cea mai nouă mămică din showbiz și una dintre cele mai tinere. Artista a născut sâmbătă după-amiază, 22 octombrie, un băiețel perfect sănătos, care cântărește 3,2 kg și are lungimea de 51 cm. Este primul copil al cântăreței și al soțului ei, Cătălin Rizea, cu care solista s-a căsătorit în această vară, în 30 iulie.

 • adda

  2016 a fost un an bun pentru Adda. Pe lângă carieră, a reușit să-și întemeieze o familie așa cum și-a dorit mereu. La doar 24 de ani, artista a devenit soție și mamă. La sfârșitul lunii iulie a îmbrăcat rochia de mireasă și a făcut mare petrecere, iar în 22 octombrie a devenit mamă.