Cum scapă Andreea Tonciu de monotonie: «Mă duc și mă angajez pe 20 de milioane»

rrrrrrss.jpg

Andreea Tonciu își dorește să revină la tv pentru că nu mai suportă monotonia

Andreea Tonciu nu suportă monotonia și încearcă să întreprindă cât mai multe activități pentru a-și ocupa mintea și timpul liber. Vedeta a făcut câteva declarații care au uimit o țară întreagă. Andreea Tonciu i-a spus soțului ei că dacă se va plictisi și nu are ce să facă, ea se va angaja și pe douăzeci de milioane.

Andreea Tonciu s-a apucat de sală pentru a-și antrena corpul și pentru a se menține în formă. Fosta prezentatoare tv a mărturisit că simte nevoia să iasă în oraș cu prietenele și își dorește să meargă la cât mai multe emisiuni pentru a se simți bine. 

„Pentru că mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, știi cum eram înainte, ieșeam tot timpul, mă duceam la filmări, mă duceam la joburi. Acuma, să stai așa închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. Vreau să vin la sală, vreau să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Că dacă nu, o să înnebunesc. I-am zis soțului: „O să mă ai pe conștiință”. Că sunt nebună, că nu știu ce (n.r. i-a spus soțul). Am anumite persoane cu care ieșim, adică cupluri, fete măritate cu copii. Și îți dai seama, unele sunt la serviciu, unele sunt cu treabă, na, n-o să poată să iasă când vreau eu. Și nici eu nu o să pot când vor ele. Și nu ne-am intersectat la chestia asta.  Și am zis că înnebunesc, ce fac, tu ai treabă și eu fac prin casă, am făcut curat și acum ce fac. Am zis că înnebunesc, dacă nu fac acum ceva, să muncesc. Mă duc și mă angajez pe 20 de milioane i-am zis. A zis că am înnebunit”, a declarat Andreea Tonciu într-un interviu pentru Antena Stars.

Andreea Tonciu și soțul ei au fost la un pas de divorț

"Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Da, am fost la mare, nu neg că m-am distrat la mare. Nu ne-am certat. Nu pot să spun că, ca cuplu, nu ne certăm. Soţul meu ştie că am fost la mare. Ştie absolut tot ce am făcut la mare. Nu a venit după mine la mare, nu m-a îmbrâncit la mare, nu a venit să mă ia cu forţa acasă. M-am dus la mare cu prietenele mele şi ne-am distrat pur şi simplu. Soţul meu nu a putut să meargă. Am mers cu sora mea, îşi dorea foarte mult. Mi-a zis să mă duc cu sora mea. Deja s-a ajuns prea departe. (...) Eu, în fiecare relaţie am fost foarte cuminte. Eu, dacă nu mă mai înţeleg cu partenerul meu, stop. Nu prea ieşim foarte des de când este Rebecca. Acum sora mea şi-a dorit foarte mult să meargă la mare. Am stat doar o noapte, a doua zi eram în Bucureşti. Nu am mai plecat niciodată fără el. Da, soţul meu este gelos pentru că mă iubeşte foarte mult. Să ştii că sunt geloasă, dar eu sunt aşa, puţin mai cu capul pe umeri. El e mai copil şi ar crede orice, dar are foarte mare încredere în mine", a mărturisit Andreea Tonciu.

Loading...

Citește și

  • andreea tonciu

    Nu se mai ştia mare lucru despre Andreea Tonciu de la 1 mai când bruneta a plecat singură într-o escapadă la mare, dar iată că fosta asistentă tv este cum nu se poate mai bine şi afişează un zâmbet larg. La două luni de la acel moment, care s-a încheiat cu tensiuni în cuplu, Andreea Tonciu pare liniştită şi un pic mai "împlinită" în zona abdomenului, ceea ce i-a făcut pe admiratorii brunetei să se întrebe dacă nu cumva are veşti de împărtăşit privind o nouă sarcină.

  • Au debutat în show-biz în urmă cu peste zece ani, când s-au remarcat ca fotomodele şi asistente tv. Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şi Laurette Atindehou îşi câştigă acum banii din diferite colaborări şi afaceri. Busturile lor au rămas la fel de impozante, însă, de când sunt mămici şi soţii, ele au devenit mai zgârcite cu pozele sexy.