Cum s-a transformat Roxana Vancea într-o "bombă cu ceas"

vancea1.jpg

roxana vancea silueta fitness sport tonifiata
Roxana Vancea nu mai este "durdulie" de un an
Foto: Arhiva personală

A dus o luptă aprigă cu kilogramele, însă parcă nimic din ceea ce făcea nu o ajuta să ajungă la silueta pe care şi-o dorea. Roxana Vancea a uitat de problemele cu greutatea pe care le-a avut în trecut, iar în ultimul an a tras din greu la sală, a ţinut dietă şi a urmat tratament hormonal. Toate au transformat-o într-un model demn de urmat.

Roxana Vancea (25 de ani) se poate lăuda cu un bust impresionant în continuare, însă nu mai face parte din categoria femeilor cu forme rubensiene, ci dimpotrivă. Fosta asistentă tv munceşte din greu la sala de fitness, iar antrenamentele au transformat-o treptat dintr-o femeie comentată pentru kilogramele în plus, într-una invidiată pentru silueta ei. Nici nu este de mirare că bruneta a devenit imaginea unei săli de sport, unde nu există zi în care să nu-şi petreacă măcar câteva minute.    

Roxana face sport din copilărie, însă avea probleme hormonale

Roxana Vancea a devenit cunoscută după ce a fost alasă să fie "vecina" de la "Neatza" cu Răzvan şi Dani. Pe atunci, vedeta îi ţinea pe domni în faţa televizoarelor cu decolteul ei generos, însă acum întoarce multe capete pe stradă fără să poarte ţinute provocatoare. Şi ea e conştientă cât de mult s-a schimbat.

vancea_neatza.jpg

roxana vancea silueta fitness sport tonifiata
Roxana Vancea, pe vremea când era vecina de la "Neatza"
Foto: Arhiva personală

"Fac sport din şcoala generală. Am făcut atletism până în anul II de facultate, însă aveam alte probleme de natură hormonală şi mâncam mai mult. Munceam cam degeaba la sală. Am urmat tratament homeopat, iar acum s-au rezolvat. Am început să slăbesc destul de repede, iar exerciţiile m-au ajutat să-mi tonific musculatura. Am umblat şi la alimentaţie. Toate cumulate au dus la rezultatul de azi", a declarat Roxana Vancea pentru Click!

roxana_vancea.jpg

roxana vancea silueta fitness sport tonifiata
În ultimul an, Roxana a ajuns să fie imaginea unei săli de fitness
foto: Arhiva Personală

În trecut, pe când se dezbrăca în costum de baie la Splash!, Roxana Vancea cântărea 59 de kilograme, puţin cam mult pentru înălţimea ei de 1, 61 m. La aceste dimensiuni, Roxana nu putea să poarte tot ce îi trecea prin cap, însă acum la doar 50 de kilograme face furori când iese pe stradă.    

Loading...

Citește și