Cum s-a schimbat viața lui Nicole Cherry după ce a împlinit 18 ani

ciresica-tata.jpg

nicole cherry
Până să împlinească 18 ani, Nicole Cherry era însoțită în cluburi de tatăl ei
foto: arhivă personală

De câteva luni Nicole Cherry poate spune că se bucură de libertate. ”Cireșica” a împlinit 18 ani anul trecut, la începutul lunii decembrie, iar aceasta a fost începutul unei noi vieți, emancipată de sub controlul tatălui ei.

Are doar 18 ani și deja o cunoaște o țară întreagă! Nicole Cherry sau “Cireșica”, cum îi mai spun prietenii, ne-a mărturisit cum i s-a schimbat viața de când a devenit majoră. “Singurul lucru care s-a schimbat, de anul trecut, este faptul că pot să merg în club fără tata, însoțită doar de prieteni și atât. În rest totul este la fel! Pentru că nu am avut niciodată probleme cu părinții, deoarece sunt un copil cuminte”, a spus artista pentru Click!

nicole_cherry_-_mediapromusic.jpg

nicole cherry clip rezervat Doddy
Nicole Cherry s-a lansat cu piesa „Memories”. De atunci, solista s-a schimbat foarte mult
foto: arhiva personală

 

Aceasta ne-a mai dezvăluit și că, cele puțin deocamdată, nu este implicată în nicio relație amoroasă. “Sunt singură, nu am un iubit. Nu știu să-ți spun de ce, poate sunt eu mai pretențioasă la bărbați și de asta. Acum mă axez pe pregătirea pentru examenul de Bacalaureat, fac și meditații și sper ca totul să fie bine”, a încheiat Nicole.

A avut un majorat cu ștaif

Anul trecut, când și-a sărbătorit majoratul, Nicole Cherry a avut parte de o petrecere fastuoasă, într-un restaurant din nordul Capitalei, la care au participat peste 100 de persoane.

Loading...
 
 

Citește și