Cum s-a reinventat Iuliana Marciuc la 51 de ani!

iuliana_marciuc.jpg

Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc (51 de ani) slăbește aidoma Andreei Marin, însă aceasta din urmă a început programul de slăbit după vedeta TVR.

Așa se face că Iuliana s-a înscris în programul ”Bodyshape Transformation” acum trei săptămâni şi colaborează cu nutriţionişti, dar şi cu profesori de sport, pentru a slăbi 6 kg în 6 săptămâni. Astfel, vedeta tv merge la sală de trei ori pe săptămână și face tot posibilul să nu lipsească, mai ales că sala de sport este foarte aproape de casa ei. ”Am intrat în acest program luna trecută și s-a văzut acest lucru imediat cum am început. Mă țin de sală, care este în apropiere de casă. În rest, pe lângă faptul că mă ocup de mine, mă preocup și de David, fiul meu, care a intrat în clasa a Vll – a”, ne-a spus Iuliana Marciuc.

iuliana_marciuc_la_sala.jpg

iuliana marciuc la sala
Iuliana vrea să slăbească 6 kg în 6 săptămâni
Loading...

Citește și

  • Iuliana Marciuc a fost serbată de prieteni în mai multe rânduri.

  • Încă de anul trecut, Andreea Marin a început să capete forme. A recunoscut că îi este greu să ţină diete, însă iată că de câteva săptămâni a declarat război kilogramelor în plus. Pentru a redeveni suplă, “Zâna” face antrenamente drastice, care presupun efort maxim. Noi am surprins-o ieşind de la sală, dar am aflat şi cât se chinuie în interior.