Cum s-a îmbrăcat Cristina Şişcanu la botez după ce a fost criticată aspru pentru decolteul îndrăzneţ

siscanu_decolteu.jpg

cristina siscanu decolteu critici
Aceasta este ţinuta pentru care Cristina Şişcanu a primit critici pe bandă rulantă
Foto: arhivă personală

Petrecere cu 250 de invitaţi i-au organizat Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu fetiţei lor, Petra. Acesta este primul eveniment dat în cinstea ei după botezul care a avut loc în această vară. Emoţionaţi, părinţii micuţei şi-au aşteptat oaspeţii la un centru de evenimente din Pipera, unde au onorat invitaţia, nume sonore din showbiz: Oana Roman, Brigitte Năstase, Adelina Pestriţu şi designerul Paula Milea.

A început petrecerea în familia lui Mădălin Ionescu, fostul prezentator de la Kanal d. Omul de televiziune şi soţia lui, Cristina Şişcanu, au organizat prima petrecere pentru fetiţa lor. În această vară, cuplul şi-a creştinat copilul la biserica, dar s-au rezumat doar la ceremonia religioasă. Aşteptarea se pare că a meritat căci invitaţii, aproximativ 250 de persoane, sunt răsfăţaţi cu un meniu de fiţe şi o atmosferă de zile mari. Părinţii Petrei au pus la punct toate detaliile şi nu au avut grijă doar de meniu, ci şi de momentele artistice. Seara a fost deschisă de protagonişti pe ringul de dans, iar ursitoarele i-au cântat Petrei să crească mare şi sănătoasă.

cristina siscanu madalin ionescuZoom
Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, la petrecerea de botez a fetiţei lor, Petra
Foto: arhivă personală

Nici vestimentaţia lui Mădălin Ionescu şi a Cristinei Şişcanu nu a fost aleasă întâmplător mai ales că zilele trecute tânăra mămică a fost crticată aspru pentru că a afişat un decolteu generos. Ca să scape de gura cârcotaşilor, Cristina Şişcanu a optat să se îmbrace până-n gât. Ea a purtat o rochie midi, de culoare albă cu perle, accesorizată cu o curea lată în talie, semnată de Paula Milea, iar soţul ei un costum cu sacou vişiniu, cămaşă albă şi papion, creat de designerul Florin Dobre. 

În urmă cu două luni şi jumătate, Cristina a mai avut de înfruntat un val de comentarii după ce a publicat pe contul de socializare o fotografie în care îşi alăpta fetiţa în public. Deranjată de reacţiile celor care au văzut imaginea, vedeta s-a decis să demaraze o campanie prin care să susţină tocmai hrănirea la sân a bebeluşului oriunde în afara casei.

 

loading...

Citește și

  • madalin ionescu

    Cel mai mic membru al familiei lui Mădălin Ionescu, bebelușa Petra, a împlinit recent șase luni, prilej pentru ca întregul clan să se reunească pentru o fotografie superbă, în jurul unui tort delicios.

  • A renunţat la celebritate, la o emisiune de top şi un salariu de aproape 15.000 de euro pentru a se implica în creşterea celor trei copii ai săi. Pentru Mădălin Ionescu, astăzi este ultima zi în care mai apare pe ”sticlă” în calitate de prezentator la postul turcesc Kanal D. Şi-a lăsat colegii baltă cu o lună înainte de vacanţă.

  • Cristina Șișcanu a devenit cunoscut nu doar în țară, ci și peste hotare. Campania sa ”Alăptez în public” a fost subiectul de discuție al unui cunoscut post de radio, sw la BBC. Datorită ei, mamele din Marea Britanie și Irlanda au luat cuvântul și au vorbit despre cum văd ele alăptarea în public.

  • Cristina Şişcanu (32 de ani) şi Mădălin Ionescu (45 de ani) sunt unii dintre cei mai activi părinţi. După cum se ştie, soţul vedetei chiar şi-a dat demisia de la postul Kanal D, acolo unde încasa aproximativ 15.000 de euro lunar, pentru a-şi petrece timpul, exclusiv, cu fiica sa cea mică.