Cum s-a dat de gol Monica Bîrladeanu că va fi gazda “Ferma Vedetelor”

monica_barladeanu.jpg

monica birladeanu rochie sexy gopo sani
Monica Bîrlădeanu a arătat că nu poartă sutien pe sub rochia decoltată
Foto: Dorin Constanda

Deși nu s-a anunțat, încă, oficial, surse din piață dau ca sigur că Monica Bîrldeanu va fi noua gazdă a eminiunii “Ferma Vedetelor” de la Pro TV, în locul Iuliei Vântur.

După două sezoane în care emisiunea “Ferma Vedetelor” a fost prezentată de Iulia Vântur, iubita lui Salman Khan a rămas în India, așa că ștafeta i-o va preda, cel mai probabil, Monicăi Bârlădeanu. Cum filmările show-ului s-au încheiat pe 30 iuni, concurenții s-au reunit pentru a realiza fotografiile și clipurile promoționale pentru emisiune. Și, cum vedetele se plictisesc între mai multe duble trase, îşi mai fac în pauzele de filmări şi câte un selfie, alături de colegii lor.

monica_barladeanu.jpg

Monica Bîrlădeanu, alături de Tania Popa, Ramona Lăzurean, Dragoș Moștenescu, Daniel Iordăchioaie, luptătorul Cristi Mitrea și Vladimir Drăghia
Foto: Facebook

Aşa s-a întâmplat şi cu Monica Bîrlădeanu, care a stat la poză cu o parte din concurenţii acestui sezon, printre care Tania Popa, Ramona Lăzurean, Dragoş Moltenescu, Daniel Iordăchioaie, luptătorul Cristi Mitrea sau Vladimir Drăghia. Împreună au zâmbit la aparatul foto, după care fotografia a ajuns imediat pe reţelele de socializare. Astfel că, mai mult ca sigur, Monica Bîrlădeanu este noua gazdă a emsiunii care a fost filmată în apropierea Sibiului, departe de civilizaţie, şi va fi transmisă pe micile ecrane în această toamnă.

 

Loading...

Citește și